Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Cevap: #4 Ali Turan
Şu adamı kim ıslıkladıysa onu Allah'a havale ediyorum.
Şu adamı kim ıslıkladıysa onu Allah'a havale ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Çelik' Alıntı:Bu Ali Galatasaray'da oynamak için yarım sezon top oynamayan adam değil mi? Hani kaptanlığı bırakan falan? Eski kulübüyle kanlı bıçaklı olan adam dimi? Doğru hatırlıyorum ben?
Bu Ali'ye sahip çıkacaktık hani? Ne yaparsa yapsın Ali bizim için fedakarlık yaptı bizde ona hakettiği değeri verecektik hani? Hani aslandı? Hani kraldı? Hani takımdaki çoğu kişiden fazla Galatasaraylıydı?
Ne değişti sizin gözünüzde? Maç oynamadığında kraldı tabi.
Taraftar bildiğin utanıyorum ben. Eleştirmeninde bir sınırı var arkadaş. Utanıyorum çoğunuzdan, bildiğin utanıyorum. Bu kadar mı unutkansınız.
Dediklerin soyliyenini baglar. Ben ve benim gibi dusunen bir cok kisi bu transfere en basindan beri karsi idi. Bugun yenen gollerin ikiside rakibin sol kanadindan geldi. Belki de tur gitti, bilemeyiz. Yarim sezonunu heba etti diye her mac Galatasaray'a zarar versin biz de "Ali ya bu Ali, yarim sezonunu bizim icin yedi" diyip gecelim. Sonucta Galatasaray'da kim oluyo? Ali ya bu, Galatasaray icin yarim sezonunu harcadi, kaptanligi birakti.
Bugun ne kadar iyi oynamis olsada cok onemli iki pozisyonda sinifta kaldi.