#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Maça kötü başladı iyi bitirdi ama ben yine diyorumki stoper oynatmamız lazım.

Sağ bekte Çetin güngör varken Ali'yi oynatmak niye ?

bizde sağbek olmayacağını gösterdi, servet'in yerine stoperde kullanmak daha mantıklı ee tabi sen elinde gencecik uğur varken gönder, sonra sabriyle s.kurtuluş'a kal...

Abartmıyorum benim son yıllarda hatta baya bi son yıllarda bu kadar rezalet ötesi oynayan bir oyuncu görmedim bir maçta.Stoperden bozma bi adamın hiç değilse defansı iyi yapar demi ama olmadı..Bana göre dünyanın en kötü maç performansları listesine aday olarak gösterilir hiç abartmıyorum.Herkesden çalım yedi 30 pas attı 30 u rakibe.Sıfır orta sıfır çalım..Ve 90 dakika sahada kaldı.

Kötüydü demeyelim iltifat olur bu.Rezalet ötesinin ötesiydi iyi falan da bitirmedi.

Sadece bu maç için konuşuyorum :)

Cumartesi gecesine kadar herhangi bir maçta Sabri'yi özleyeceğimi düşünmezdim. Ali Turan heryerde ıynayabilir belki ama kesinlikle sağ bekte oynayamaz, oynamamalı.

Hocanın da suçu var bu kadar rezalet oynamasında.

Zaten kötü oynadığını ilk 30 dakikada herkes gördü. Neill ile yer değiştirtsene adamı. Neill beke, Ali Turan stopere geçmesi lazımdı. En azından ikinci yarıya böyle başlamamız lazımdı ama Riijkard sağolsun hiçbir şey yapmadı bu konuda.

İyi bir defans oyuncusu defansın her mevkisinde oynar.. Heryerde aynı performansı elbet veremez ama sivas maçındaki kadar da sırıtmaz...

bir maçlık performansı değil eleştirme sebebim...bu kulüp nasıl transfer yapıyor,anlayamıyorum...kayserili olduğum için önceden de bildiğim,asla büyük takımlarda oynayacak kalibrede görmediğim bir oyuncu ali...ara transfer döneminde de -bedava bile olsa- alınmasını istememiştim,burdada yazdım bunu...bir futbol izleyicisi olarak benim bu kadar net gördüğüm bir şeyi nasıl göremiyorlar?düşününce umudum kırılıyor,gelecek adına...benzer bir performans(!) ı ciddi bir maçta stoper mevkisinde de göstermesi beni hiç şaşırtmaz,böyle telaşe memuru bir adamın...gelecek transfer dönemlerinde adı takasda en çok geçmeye aday oyuncumuzdur,kendisinden çok eminim maalesef!

Yaptığı fedakarlıklar hemen unutuldu.Sağbek oynamaya devam ederse devre arasında gönderilir.:rolleyes:

Okan Çelik'in bu anlamlı mesajını da yukarı taşıyalım.

Bu Ali Galatasaray'da oynamak için yarım sezon top oynamayan adam değil mi? Hani kaptanlığı bırakan falan? Eski kulübüyle kanlı bıçaklı olan adam dimi? Doğru hatırlıyorum ben?

Bu Ali'ye sahip çıkacaktık hani? Ne yaparsa yapsın Ali bizim için fedakarlık yaptı bizde ona hakettiği değeri verecektik hani? Hani aslandı? Hani kraldı? Hani takımdaki çoğu kişiden fazla Galatasaraylıydı?

Ne değişti sizin gözünüzde? Maç oynamadığında kraldı tabi.

Taraftar bildiğin utanıyorum ben. Eleştirmeninde bir sınırı var arkadaş. Utanıyorum çoğunuzdan, bildiğin utanıyorum. Bu kadar mı unutkansınız.

1 gram kızmıyorum sana karakterli adamsın.Uğur gibi bir adamı yollayıp da seni sağ bek oynatmaya mecbur edenler utansın.

bu takım bu yonetim senin için neler yaptı biraz vicdanın varsa düşün ,ekstra çalış, yüregini koy!! ne bileyim oyna be Ali

taraftar aliyi isliklamis mi

adam 6 ay futbol oynamadi yahu kayseriyi karsina aldi eger isliklamislarsa ayip etmisler bence

Geri
Üst Alt