#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Ali Turan, 2002 yılında Kayserispor ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. 2004-2005 ve 2005-2006 yıllarında Kayserispor formasını 33 maçta giymiştir. Ancak 2006 yılında dizinden bir sakatlık geçirmiştir. Bir süre formasından uzak kalmıştır. Sakatlığının ardından 2006-2007 sezonu ara transfer döneminde Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak gönderilmiştir. Kayseri Erciyesspor'un savunma gücünü bir hayli artırmıştır. Oynadığı yarım sezon içerisinde takımına katkısı çok büyük olmuştur. Kayseri Erciyesspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamasında büyük pay sahibidir. Sezon sonunda Kayserispor'a dönmüştür.Kayserispor takımında 2007-2008 sezonunda 37 maçta görev yapmıştır. Kayserispor'un 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmasında pay sahibidir. Aynı sezon içinde başarılı futbolunun karşılıgını Türkiye A2 Milli Futbol Takımı'na davet edilerek almıştır. Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nda forma giymiştir. Savunmadaki başarılı oyunu,saha içinde ve dışındaki duruşu ile taraftarın sevgisini kazanmıştır. Kayserispor ile (31.06.2010) tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Ali Turan, 2002 yılında Kayserispor ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. 2004-2005 ve 2005-2006 yıllarında Kayserispor formasını 33 maçta giymiştir. Ancak 2006 yılında dizinden bir sakatlık geçirmiştir. Bir süre formasından uzak kalmıştır. Sakatlığının ardından 2006-2007 sezonu ara transfer döneminde Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak gönderilmiştir. Kayseri Erciyesspor'un savunma gücünü bir hayli artırmıştır. Oynadığı yarım sezon içerisinde takımına katkısı çok büyük olmuştur. Kayseri Erciyesspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamasında büyük pay sahibidir. Sezon sonunda Kayserispor'a dönmüştür.Kayserispor takımında 2007-2008 sezonunda 37 maçta görev yapmıştır. Kayserispor'un 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmasında pay sahibidir. Aynı sezon içinde başarılı futbolunun karşılıgını Türkiye A2 Milli Futbol Takımı'na davet edilerek almıştır. Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nda forma giymiştir. Savunmadaki başarılı oyunu,saha içinde ve dışındaki duruşu ile taraftarın sevgisini kazanmıştır. Kayserispor ile (31.06.2010) tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

teşekkürler

Cidden bu habere çok sevindim yaaa... İnş. A2 takımından değerli olan futbolculardan kimseyi vermezler... 125 bin avro + A2 ( Bu Fiyata A2 den futbolcu gidecekse iyi biri olma ihtimali yüksek ) :(

Bu fenerliler komedi. Yahu adam bedavaya bile gelir bize. Biliyor ki oyuncu harcamayan, ve defansa ihtiyacı olan vizyonu ve tarihi büyük bir klüp.Ayrıca, Kayseri şehrinin büyük çoğunluğu Galatasaraylıdır. Ben 5 yıl yaşadım orda fenerli adam yok gibi birşeydi. Şampiyon olduğumuzda her yerde bayraklarımız asılıydı. TOPuz bile Galatasaraylı idda ediyorum burdan. Ama siz zoraki aldığınız için adamı 9milyonu itelerler öyle. Ama etik davranıp bir oyuncunun bedava gelebileceği bir klüp iseniz 125bin Euro gibi temsili rakamlara böylesi bir adm alınır işte. Buda size kapak olur.

Rijkaard mı aldı yoksa yönetim mi onu merak ediyorum...

Rijkaard'ın eminim yerli ligi tarıyan adamları da vardır tahminim Rijkaard'ın raporu doğrultusunda alındı.

A2 den istediğinizi alın demezler şu oyunculardan birisini alabilirsiniz derler

125'e kapatmak hakkaten beni de şaşırtsa da çok iyi bir transfer yaptığımızı görecekler,fiyata aldanmamak gerek Servet'in yanına cuk oturabilecek kalitesi var!

Duyuru

31.12.2009

Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

Kaynak

Bugün Servet gibi defansımızın en istikrarlı adamını Liverpoola falan satsak ve bu bir takas gibi olsa alacağımız oyuncu büyük ihtimalle defansif olurdu. Kayseri de en önemli defansçısını verdiyse a2 den alacağı adam defansif -orta saha-stoper olur.

bence servet gider onun yerine yabancı stoper gelir tekniği olan bir yabancı

Geri
Üst Alt