#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

4 Ocak'dan önce girmezler resmi siteye transfer haberi

Bende anlatmaya çalışıyorum ama "moderatör" yazmıyor ki dinletelim.

Biz transferi yapan takımız resmi açıklamayı transfer dönemi başladığında girerler.

Kayserispor açıklamak durumunda çünkü adamı kampta görmeyen medyaya bilgi amaçlı olarak verildi bu haber ve ayrıntılarıda belirtmemişler. Kim gitti, opsiyonlar var mı ? gibi...

Ntvsporda Ali Turan'a karşlılık 125 bin euro ve A2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmışız...Kayserispor Basın Sözcüsünün açıklaması bu...:)

Bende anlatmaya çalışıyorum ama "moderatör" yazmıyor ki dinletelim.

Biz transferi yapan takımız resmi açıklamayı transfer dönemi başladığında girerler.

Kayserispor açıklamak durumunda çünkü adamı kampta görmeyen medyaya bilgi amaçlı olarak verildi bu haber ve ayrıntılarıda belirtmemişler. Kim gitti, opsiyonlar var mı ? gibi...

Birde kadrodışı bıraktıysa zaten transfer edemeyiz öyle de bir durum ancak haziran'a kulupler anlaşma sağlamalı ilk önce.

NTVSpor'da altyazı geçti.Umarım vereceğimiz futbolcu konusunda hassas olunur.

Ali Turan su anda gelemez zaten , yıl sonunda gelebilir su an Kayserispor'un futbolcu hala 6 ay kadar bir süre için.

Hayır ara transferde geliyor yani 2 hafta sonra. 2.yarı maçlarında takımımızda olacak kendisi. sezon sonu olduğunu düşünmüyorum ki adam kampada katılmamış.

Hayırlı olsun.İzlediğim kadarıyla teknik bir oyuncu değil ama çabuk bir oyuncu. Ayrıca hem stoper hem de sağ bek oynayabiliyor.

Basın sözcüsü verdik diyor , başkan haberim yok diyor . Böyle kulüp olur mu ya.

Hayır ara transferde geliyor yani 2 hafta sonra. 2.yarı maçlarında takımımızda olacak kendisi. sezon sonu olduğunu düşünmüyorum ki adam kampada katılmamış.

Ben anlatamıyorum bugun derdimi yazın ki Sezer Ve Ufuk Olayını düşünün futblcularla anlaşmıstık ama onların sözleşmesi sürüyordu ama manisa ikisinide kadro dısı bıraktı .Biz kadro dısı bıraktılar diye Sezer'i ve Ufuk'u transfer edebildik mi hayır.

Ali Turan olayında da Galatasaray ile Kayserispor anlaşamazsa 6 ay beklemek zorundayız bu transfer için diyorum.Burda Kayserispor hayır derse haziran'ı beklemek zorundayız

Umarım şimdi anlatabilmişimdir derdimi:)

Birde kadrodışı bıraktıysa zaten transfer edemeyiz öyle de bir durum ancak haziran'a kulupler anlaşma sağlamalı ilk önce.

Arzu,

zaten Kayserideki resmi hatta direkt ilgili bir şahsiyetten açıklama yapıldı. Yani adam ara transferde kadromuza katıldı. Yoksa sezon sonu bedava alınacak adama A-2 den bir adam + 125 bin euro vermezdik bknz: G.Zan.

Yani sezon sonu değil şimdi alındı Ali Turan ki adam bir nevi "satmazsanız ne anlaşma imzalarım nede kampa gelirim" demek istemiş.

Ben anlatamıyorum bugun derdimi yazın ki Sezer Ve Ufuk Olayını düşünün futblcularla anlaşmıstık ama onların sözleşmesi sürüyordu ama manisa ikisinide kadro dısı bıraktı .Bu durumda anlaşamazdık.

Ali Turan olayında da Galatasaray ile Kayserispor anlaşamazsa 6 ay beklemek zorundayız bu transfer için diyorum.

Umarım şimdi anlatabilmişimdir derdimi:)

Ama en başta böyle demedin yada yeteince açıklamadın :))

Ali Turn kadro dışı bırakılmadı. Kendisi kampa gelmek istememiş sebebide bu transfer olayı.

Ya gerçekten biri doğru düzgün bir açıklama yapsın ya ne bu?Aldık mı almadık mı? :D

Ama en başta böyle demedin yada yeteince açıklamadın :))

Ali Turn kadro dışı bırakılmadı. Kendisi kampa gelmek istememiş sebebide bu transfer olayı.

ben Kayseri'nin resmi internet sitesine göre yorum yaptım konuyla ilgili çok detay bilmiyorum :)

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''

Kaynak: Anadolu Ajansı

Eh tamam iyi hosta.. a2 takimindan kim gidecek? Umarim çok seyler bekledigimiz oyunculardan birisi gitmez..

Kadrodısı bırakmakla futbolcu satmak cok farklı seylerdir .

Sanırım diğer haberi görmedin sıkıntı orda:D

Ntvspor da son dakika diye geçti ve yorumcular değerlendirdiler.

Kayserispor basın sözcüsü açıkladı. ""Anlaştık"" diye 125 bin Euro + A2 den bir oyuncu karşılığında.

Bu transfer sezon sonu olsa, Ali Turan bedavaya gelicekti bu nedenle alabildiğini aldı Kayseri yani transfer oldu ve bitti.

125 bin Euroya böyle bir oyuncu..İnşallah almışızdır..

Geri
Üst Alt