#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

BENIMLEN POLEMIYE GIRME,kardes :2_thumbs_up_-_anima :boohoo:

kardeşin değilim, laf söyleyip gülücük koyup şirinleştireceğine açık konuş derdin ne ?

polemik edici bir mesajım varsa sana karşı bir daha girmem bu foruma. Kendin yazıp kendin kapatıyorsun derdini söyle bilelim ?

kardeşin değilim, laf söyleyip gülücük koyup şirinleştireceğine açık konuş derdin ne ?

polemik edici bir mesajım varsa sana karşı bir daha girmem bu foruma. Kendin yazıp kendin kapatıyorsun derdini söyle bilelim ?

boşver renkdaş..Bogaz patlatma..salla..

Eee ne dedi baskanlar ?

Söz Süleyman Hurma'da!

Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olduğu iddiasının ortaya atılmasının ardından Kayserispor bir anda karıştı. Basın sözcüsü Yücel Şahin, bu transferin bittiğini, Ali'nin Galatasaray'a gittiğini söyledi. Ancak bu açıklamadan hemen sonra Başkan Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma bu haberi yalanladı.

Bu gelişmelerin ardından Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Süleyman Hurma, bu gelişmelerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Ali Turan Kayserispor'un kaptanı ve alt yapısından yetişmiş bir oyuncudur. Oyuncumuzla sezon başından beri mukavelesini uzatmak için görüşüyoruz, Ali Turan'ın da bu konuda ters bir duruşu olmadı. 10-12 gündür tüm basında oyuncunun Galatasaray'a gideceği ve anlaştığı yönünde haberler çıktı. Ali Turan'ın ifadesi şu, Galatasaray ile görüşmediğini, menajerlerinin görüştüğü ve kulüpten ayrılmak istediğini, ilk kez bu kadar büyük bir fırsatla karşılaştığını ve bu fırsatı kullanmak istediğini, bu nedenle sözleşme uzatmak istemediğini söyledi. Durum bundan ibarettir, farklı bir gelişme yok.

Galatasaray'ın bu konuda herhangi bir açıklaması ya da bizimle görüşmesi yok. Galatasaray bu oyuncuyla ilgilenmiyor ise en azından ilgilenmiyoruz diye iki satır bir açıklaması olabilirdi. Çok ilgileniyorsa, bu durum böyle havada bırakılmadan oyuncunun kulubüyle görüşülmeli. Ama bazı kulüplerin transfer yöntemlerinden bir tanesi bu, oyuncunun bağını kopararak transferi kolay bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayışa karşı Kayserispor'un duruşu daha önceki yıllardan beri bellidir. Böyle bir şey var ise oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda her takımın alabileceği gibi her takım da alabilir. Ama şu an için oyuncuyu satmamız söz konusu değil.

Ali Turan'ın Antalya'ya götürmeyeceğiz. Nedeni de şu, Ali Turan sıradan bir oyuncu değil, takım kaptanı. Şu anda transferiyle ilgili sorunları olan bir oyuncuyu takım içinde tutmayı düşünüyoruz. Kafası karışmış, Kayserispor'da oynamak istemediğini söyleyen bir oyucuyla yola devam etmemiz söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde neyin olacağını hep birlikte göreceğiz.

Basın sözcümüzün yaptığı açıklamayla ilgili bilgimiz yok ama bir oyuncumuz transfer olacaksa ben bunu bilirim."

Kulübünden habersiz görüşmeler yapması gerekçe gösterilen futbolcuya kadro dışı kaldığı kararı tebliği edildi. Antalya kampına götürülmeyecek Ali Turan, Kayserispor Tesisleri'nde bir antrenör gözetiminde sabah ve akşam tek başına idman yapacak.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Ali Turan'ın etik davranmayarak, sözleşmesi devam etmesine karşın kulübünden habersiz başka kulüple transfer görüşmesi yapmasının doğru olmadığını açıkladı. Kendisi ile sözleşmenin uzatılması adına daha önce görüşmeler başlattıklarını hatırlatan Miraboğlu, Ali Turan'ın kendisini yetiştiren ve vitrine çıkartan kulübüne karşı vefasızlık örneği gösterdiğini ifade ederek, "Bu futbolcumuz etik olmayan davranışından dolayı kadro dışı bırakılmıştır. Antalya kampına götürülmeyecek olan futbolcumuza kadro dışı kaldığı da birkaç gün önceden tebliği edilmişti" dedi.

Sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu ayartmaya çalışmanın da Galatasaray gibi bir camiaya yakışmadığını dile getiren Şaban Miraboğlu, şöyle konuştu:

"Söylemlerle büyük kulüp olunmuyor. Büyük kulüp demek, etik davranması gerekir. Sözleşmesi devam eden başka bir kulübün oyuncusunu ayartmamalıdır. Transfer etmek istiyorsa da kulübü ile görüşmesi gerekir. Bu çirkin bir davranıştır. Büyük bir kulüp olduğunu iddia eden Galatasaray takımına da yakışmamıştır. Ayıp etmiştir. Etik davranarak, transfer etmek istiyorsa bu oyuncuyu kulübünden istemesi gerekirdi. Ya da sezon sonunun beklemeliydi."

Galatasaray kulübünün kendilerine teklif getirmeleri durumunda değerlendireceklerini anlatan Şaban Miraboğlu, anlaşma sağlandığı takdirde gerekirse şimdi bile bu futbolcuyu göndereceklerini ifade etti. Miraboğlu, sezon sonuna kadarda beklemeye gerek olmadığını dile getirdi

, Ali Turan'ın etik davranmayarak, sözleşmesi devam etmesine karşın kulübünden habersiz başka kulüple transfer görüşmesi yapmasının doğru olmadığını açıkladı

Ulan sözleşmesinin bitmesine 6 ay var istediği kulüple görüşür size ne adamların kurallardan haberleri bile yok

Benim anlamadığım olay şu.Sezon sonu kontratı bitecek olan oyuncunun kontratı bitmeden başka takıma imza atmak istemesinde ne gibi bi saçmalık var anlamadım.millet gelmiş sözleşmesi devam eden oyuncuyu ayartmaya çalışıyolar yok şöyle yapıyolar yok böyle yapıyolar diyo.geçen sezon beşiktaş fink'le devre arasında anlaşmadı mı bu sezon takıma gelmesi için.o zaman hiç bi problem olmadı da şimdi ali turan mevzusunda mı adam ayartma oluyo.geçsinler bu işleri.sezon sonunda kontratı bitecek olan adam için görüşmeler yapılabilir.

yemin ediyorum sezon sonu gidip alsak bu adamı ortayı karıştıracak "etik, yakışmadı" gibi laflar ederler yine. çok çakalsınız çoookkk... bırakın adamı işte

lan kamil hem size istihbaratları yazıyorum hemde haberlerimi beğenmiyorsun terbiyesizlik yapıp adamın canını sıkma

bu forumda bazı arkadaşlar haddini bilmiyor sakin olmaya çalışıyorum ama bazı aradaşlar değmiyor

Önder, diğer üyelere saygılı davranmanı rica ediyorum. Rahatsızlık duyulan mesajlar varsa bize bildirin, kendiniz yanıtını vermeye uğraşmayın.

Aile ortamımızı korumamızın yegane yöntemi budur.

RENkdaşlar merhabalar.

Sözleşmesinin son yılı içerisindeki futbolcularının 1 yıllık alacağı verilerek bonservisi alınmıyor muydu?

Belli bir yaşın üzerinde böyle olmuyormuydu=

Ne uğraşıyoruz bu tür olaylarla?

Adnan Sezgin işini bilir alır isterse..

RENkdaşlar merhabalar.

Sözleşmesinin son yılı içerisindeki futbolcularının 1 yıllık alacağı verilerek bonservisi alınmıyor muydu?

zaten o nedenle 125bin euro telafüz ediliyor. gerisi teferruat bu adam şimdiden alındı sezon sonu bile değil. vazgeçilirse eğer tek sebebi başkan olacak o da Galatasarayımızın adını lekelememek adına olucaktır.

RENkdaşlar merhabalar.

Ali Turan kaç yasında bilmiyorum ama sizin dediğiniz yaş mevzusu 28 yaşını bitiren oyuncular için geçerli diye hatırlıyorum.

Kayseri'liler ticari zekalarıyla övünür, bu yüzden bu tür kayıplarda çok bozulurlar. Alın size bir fıkra, ortam yumuşasın :)

Çocuk babasından 500 TL ister. Babası da;

Ne 400TL mı? Ne yapacaksın 300TL 'yı. 200TL neyine yetmiyor, al sana 100TL deyip cebinden çıkarıp 50TL verir.

Çocuk; "teşekkür ederim babacığım benim ihtiyacım zaten 50TL ydı" der.

Baba da; "Vay eşşoğlu eşşek, demek ki sahte para vermemiş olsam, beni kandıracakmışsın" der.

Önder, diğer üyelere saygılı davranmanı rica ediyorum. Rahatsızlık duyulan mesajlar varsa bize bildirin, kendiniz yanıtını vermeye uğraşmayın.

Aile ortamımızı korumamızın yegane yöntemi budur.

yaptığımın yanlış olduğunu muhatap olduğum üyenin benden 6 yaş küçük olmasına rağmen özür diledim ama banada yapılan bir yanlış var ama çokda önemli değil biz bir aileyiz ben diğer üyelerden yaşca olarak büyük olmama rağmen daha dikkatli olmam lazm kusura bakmayın

Kayseri'liler ticari zekalarıyla övünür, bu yüzden bu tür kayıplarda çok bozulurlar. Alın size bir fıkra, ortam yumuşasın :)

Çocuk babasından 500 TL ister. Babası da;

Ne 400TL mı? Ne yapacaksın 300TL 'yı. 200TL neyine yetmiyor, al sana 100TL deyip cebinden çıkarıp 50TL verir.

Çocuk; "teşekkür ederim babacığım benim ihtiyacım zaten 50TL ydı" der.

Baba da; "Vay eşşoğlu eşşek, demek ki sahte para vermemiş olsam, beni kandıracakmışsın" der.

ek olarak kayseride anlatılan diğer bir espri :

kayserili bir tüccara sorarlar :

- 2 kere 2 (2*2)

cevap : alırken 3 satarken 5 .

Geri
Üst Alt