Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberi ilk fanatik uydurmuş
BENIMLEN POLEMIYE GIRME,kardes :2_thumbs_up_-_anima :boohoo:
BENIMLEN POLEMIYE GIRME,kardes :2_thumbs_up_-_anima :boohoo:
kardeşin değilim, laf söyleyip gülücük koyup şirinleştireceğine açık konuş derdin ne ?
polemik edici bir mesajım varsa sana karşı bir daha girmem bu foruma. Kendin yazıp kendin kapatıyorsun derdini söyle bilelim ?
Eee ne dedi baskanlar ?
, Ali Turan'ın etik davranmayarak, sözleşmesi devam etmesine karşın kulübünden habersiz başka kulüple transfer görüşmesi yapmasının doğru olmadığını açıkladı
lan kamil hem size istihbaratları yazıyorum hemde haberlerimi beğenmiyorsun terbiyesizlik yapıp adamın canını sıkma
bu forumda bazı arkadaşlar haddini bilmiyor sakin olmaya çalışıyorum ama bazı aradaşlar değmiyor
Önder, diğer üyelere saygılı davranmanı rica ediyorum. Rahatsızlık duyulan mesajlar varsa bize bildirin, kendiniz yanıtını vermeye uğraşmayın.
Aile ortamımızı korumamızın yegane yöntemi budur.
RENkdaşlar merhabalar.
Sözleşmesinin son yılı içerisindeki futbolcularının 1 yıllık alacağı verilerek bonservisi alınmıyor muydu?
Belli bir yaşın üzerinde böyle olmuyormuydu=
Ne uğraşıyoruz bu tür olaylarla?
Adnan Sezgin işini bilir alır isterse..
RENkdaşlar merhabalar.
Sözleşmesinin son yılı içerisindeki futbolcularının 1 yıllık alacağı verilerek bonservisi alınmıyor muydu?
Belli bir yaşın üzerinde böyle olmuyormuydu=
Ne uğraşıyoruz bu tür olaylarla?
Adnan Sezgin işini bilir alır isterse..
Önder, diğer üyelere saygılı davranmanı rica ediyorum. Rahatsızlık duyulan mesajlar varsa bize bildirin, kendiniz yanıtını vermeye uğraşmayın.
Aile ortamımızı korumamızın yegane yöntemi budur.
Kayseri'liler ticari zekalarıyla övünür, bu yüzden bu tür kayıplarda çok bozulurlar. Alın size bir fıkra, ortam yumuşasın
Çocuk babasından 500 TL ister. Babası da;
Ne 400TL mı? Ne yapacaksın 300TL 'yı. 200TL neyine yetmiyor, al sana 100TL deyip cebinden çıkarıp 50TL verir.
Çocuk; "teşekkür ederim babacığım benim ihtiyacım zaten 50TL ydı" der.
Baba da; "Vay eşşoğlu eşşek, demek ki sahte para vermemiş olsam, beni kandıracakmışsın" der.