#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

hem sevindim hem üzüldüm eğer stoper yerli olacaksa forvet yabancı olur ve çok istediğim sercan transferi yatar o zamanda

Ali Turan´a bu kadar önyargı ile yaklaşanlara Mustafa Sarp örneğini veriyorum;)

Sabri - Ali Turan - Yabancı - H.Balta (Caner)

Bu defans kaliteli olabilir

Once boyle bir haber

Ali Turan'da mutlu son!

Kayserispor, Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine tesekkur ederiz.

Sonra boyle

Ali Turan Kayseri'yi karıştırdı!

Kayserispor ile Galatasaray arasında yaşanan Ali Turan krizi, Süleyman Hurma'nın açıklamalarıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı!.. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla katılan Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, kulüp basın sözcüsü Yücel Şahin'in "Galatasaray'la anlaştık" açıklamasına karşın "Bana gelen böyle bir bilgi yok" dedi.

Bu Hurma mıdır Ceviz midir? Ne pislik bie adam ya Basın sözcüsü Ali TURAn GS'ye hayırlı olsun diyor. Hurma çıkıp kendilerini yalanlıyor.

Troisi yi ahlaksızca G.Birliğinden kaçıran Kayseri aklınca GS' ye etik dersi vermeye çalışıyor.

Ey HURMA Sözleşmesi 6 ay kala oyuncu istediği kulüple görüşebilir. UEFA demiş ben değil.

GS de anlaşmış ve en geç 31 mayıs da adam bizde istediğin kadar yırtın.

Bu Hurma mıdır Ceviz midir? Ne pislik bie adam ya Basın sözcüsü Ali TURAn GS'ye hayırlı olsun diyor. Hurma çıkıp kendilerini yalanlıyor.

Troisi yi ahlaksızca G.Birliğinden kaçıran Kayseri aklınca GS' ye etik derdi vermeye çalışıyor.

Ey HURMA Sözleşmesi 6 ay kala oyuncu istediği kulüple görüşebilir. UEFA demiş ben değil.

GS de anlaşmış ve en geç 31 mayıs da adam bizde istediğin kadar yırtın.

Ahmet Cakar-style :D

topu oyuna nasıl sokar bu ali turan

Duyuru

31.12.2009

Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

Kayserispor.org.tr (resmi site)

Hayırlı olsun. Bu ligde alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldık. Emre Güngör'ün bize ilk geldiğinde gösterdiği performansı göstereceğini düşünüyorum.

Ne yaman çelişkidir. Bir futbolcunun transferi ile ilgili Basın Sözcüsü ayrı Kulüp Başkanı ayrı şeyler söyler mi? Başkanın açıklamalarıda çok tuhaf.

Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre

Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun

görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

kayserispor resmi sitesi

Cok tuhaf bir transfer hikayesi hakkatten. Biri cikip Ankara diyor digeri ise evet evet kara diyor. Buyuk ihtimalle bu transfer window'da aliriz, basin sozcusunun soyledigi paraya. Ama cidden egzotik bir ortam o Kayseri.

Sevgiler,

Hurma Cund

Ne demiş gayseri başkanı?

en kötü sezon sonu gelir hurmanın içinde patlar beş kuruş parada vermeyiz bence bundan sonra kayserinin futbolcularının sözleşmeleri bittiği zaman beleşe alalım hepsi hurmada patlasın

Dağılın ya böyle saçmalık olmaz.

Herkes bekliyor Messi gelecek diye.1 stoper garanti alınacak mı? Alınacak

Haldun ÜSTÜNEL kalitesiz oyuncu alır mı? Almaz

Olursa olur olmazsa boşverin.Sercan olayı gibi kaçan kovalanır ....

Geri
Üst Alt