#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

FOX'a göre Kayserispor,Ali Turan'a karşılık Berkin'i istiyormuş...

Cimbom bombayı patlattı

Sarı kırmızılı ekip ara dönemin ilk flaş transferini Kayserispor'lu yıldızı alarak yaptı

Kayserispor’un, Ali Turan’ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştığı bildirildi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan’ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi: "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz."

Cimbom bombayı patlattı / Spor / Milliyet İnternet / Kayserispor, Ali Turan, Galatasaray, futbolcu bombayi patlatti

ne berkin i yav söz.bitimine 6 ay kalmış yüzsüzlüğe bak

Serkan Kurtuluş'dur o.Sağ bek eksikleri var zaten.

Berkin gidecekse kalsın, istemiyorum Ali Turan'ı. Berkin geleceğin yıldızı olacak bir oyuncu.

Emre Colak da ola bilir diyorlar. Sozu edilen futbolcularimizi boyle verecegimize sezon sonunu bekleyelim daha iyi olur. Ha kiralik Berkin'i de Emre'yi de verelim o ayi mesele...

sezon sonu bedavaya alacağımız bi oyuncu için A2 takımından kimi verdik çok merak ettim bu haber eski değilmiydi bide hurma gs ayarttı oyuncumuzu fiye saçmalamıştı bu o haber değil inşallah

Şu Fox u geçin geçende Godinle kesin anlaşmıştık ona göre.

Yahu Berkin A takıma alınmadı mı? Bence başka birisidir. Serdar Eylik, Emre Çolak, Cem Sultan ve Berkin dışında biri olabilir diye düşünüyorum.

Serkan Kurtuluş ya kafanızı yormayın fazla

Kaynak: Mantık

Katılıyorum,

Adamlar -eğerki bu transfer gerçekleşirse- defansif adam kaybedecek. doğal olarak öncelik bu mevkiye bir adam olur. Buda bizim A-2 den defansif özelliği olan bir oyuncu olur. Ayrıca sağ kanatlarında adam lazım diyor forumdaki bazı renkdaşlar o halde S.Kurtuluş olabilitesi yüksek bir aday.

a2 diye bide aydın çıkıyomuş on numara olur

aydın ın gitmesi on numara, bende iyi bi oyuncu verilecekse sezon sonuna kalsın dedim ama aydın gidecekse olur aydın değil zaten de hayal benimki:)

Berkin gitmesin yahu

Geri
Üst Alt