Cevap: # Ali Turan
Beğenmediğiniz Servet'in bonservisi 9 milyon euro
Valla ben normalde begeniyorum Servetin futbolunu, sen öyle bir yorum yazmissin ki sanki ben Serveti begenmiyorum... Ilk yari dogal olarak panik yapti Servet. Dogal olarak diyorum cunku adam yaninda Gökhan-Emre-Hakan-Topal gibi sürekli degisen 4 adamla oynamak zorunda kaldi. Ki Servetin kötü bir ilk yari gecirecegi hemen hemen belliydi.Nedenleri sayicak olursak;
1: Sezon baslamadan herkesin hemfikir oldugu bir konu vardi. "Yeni sistem yüzünden cok zorlanicagiz, özellikle defansta birsürü sorun olucak" diyordu millet. Öylede oldu.
2:Millet yine sezon basinda buralarda yaziyordu " Servet-Gökhan ikilisi ile cok zorlaniriz. Ikisi de hemen hemen ayni tip oyuncular."
Yukardaki nedenler olmasaydi bile Servetin formsuz bir ilk yari gecirmesi dogal olurdu, cunkü;
3: Servet adina baya iyi gecen 2 sezon ardindan, Euro08 da oynadi, hemen hemen tatil yapmadan katilmak zounda kaldi ve yine tatil yapmadan 09/10 sezona baslamak zorunda kaldi. Bir düsüs bekliyordum ben.
4:Son saniye gerceklesmemis (Marseille) Transferi.
Yani anlayacagin ben Serveti begenmiyor degilim. Dedigim gibi Servetin bu sezon kötü olucagini tahmin bile ettmistim ve yukardaki nedenleri de eklersek bu düsüs kacinilmaz oldu..
Ama adam artik avrupada oynamak istiyor ve bunu da hakkediyor. Bu yüzden Servetin satilmasi hem Servet icin Hem Galatasaray icin en hayirlisi olur diye düsünüyorum. Bu simdi devre arasi olur yada sezon sonu, farketmez ama seneye bizde kalmamali.