#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

ya sezon sonu alalım bu paragöz herifle pazarlık yapacağımıza,onlarda avuçlarını yalasın ayrıca basın sözcüsü sattık paragöz herif satmadık diyor ne iş kulübe bak .büyük kulübüz diyolar bide,kimsenin birbirinden haberi yok

asıl sorun turan'nın gelip gelmeyeceği değil. nasıl olsa gelicek. geri dönüş yok.

asıl sorun kayserinin son yıllardır izlediği çamur atma politakasının klübün resmi sitesinden birkez bile kınanmamış olması. Resmi siteden bir kere hadlerini bildirin ya.Kim bu takımın basın sözcüsü?

geçen sene sivas bu sene kaysseri bursa. nesiniz? kimsiniz? ateş olsalar cünun kadar yer yakarlar. anadolu medyasının ucuz politikalarının ürünü bu klüpler. Bakının 2008-2009 sivas. bakınız 2009-2010 sivas?

benim garip medyam da işte Türk futlbolu gelişiyor diye seviniyor. Şampiyonlar ligi,sivas,rezalet ,5-0 gibi kavramlar ne çabuk unutuldu. Bi kere Avrupa'da oynamak için Düzgün duruş gerekir, asalet gerekir,.isim gerekir

Ali Turan, yabanci stoper ve birde forvet alinirsa cok güzel olur.

Emre güngör gönderilsin.

Hatta Servete güzel para veren takim cikarsa neden olmasin?

Ali Turan-Yabanci stoper.

Yedekte Asik ve Gökhan zan. (aslinda Güngörün yerine Gökhan göndeirlsin isterim ama daha yeni transfer oldu, yapmazlar bunu.)

Ali Turan, yabanci stoper ve birde forvet alinirsa cok güzel olur.

Emre güngör gönderilsin.

Hatta Servete güzel para veren takim cikarsa neden olmasin?

Ali Turan-Yabanci stoper.

Yedekte Asik ve Gökhan zan. (aslinda Güngörün yerine Gökhan göndeirlsin isterim ama daha yeni transfer oldu, yapmazlar bunu.)

kusuru bakma ama bu performasla serveti kimse almaz. ofsayt taktiğini başımıza alet eden.

servet i bu performansıyla kimse almaz,geçen seneki servet i herkes alırdı ama:)

servet e kim verir 9 milyon euro

Bence gelirse çok rahat oynar şu anki durumda.Savunma o kadar kötü ki...

Beğenmediğiniz Servet'in bonservisi 9 milyon euro :D

Valla ben normalde begeniyorum Servetin futbolunu, sen öyle bir yorum yazmissin ki sanki ben Serveti begenmiyorum... Ilk yari dogal olarak panik yapti Servet. Dogal olarak diyorum cunku adam yaninda Gökhan-Emre-Hakan-Topal gibi sürekli degisen 4 adamla oynamak zorunda kaldi. Ki Servetin kötü bir ilk yari gecirecegi hemen hemen belliydi.Nedenleri sayicak olursak;

1: Sezon baslamadan herkesin hemfikir oldugu bir konu vardi. "Yeni sistem yüzünden cok zorlanicagiz, özellikle defansta birsürü sorun olucak" diyordu millet. Öylede oldu.

2:Millet yine sezon basinda buralarda yaziyordu " Servet-Gökhan ikilisi ile cok zorlaniriz. Ikisi de hemen hemen ayni tip oyuncular."

Yukardaki nedenler olmasaydi bile Servetin formsuz bir ilk yari gecirmesi dogal olurdu, cunkü;

3: Servet adina baya iyi gecen 2 sezon ardindan, Euro08 da oynadi, hemen hemen tatil yapmadan katilmak zounda kaldi ve yine tatil yapmadan 09/10 sezona baslamak zorunda kaldi. Bir düsüs bekliyordum ben.

4:Son saniye gerceklesmemis (Marseille) Transferi.

Yani anlayacagin ben Serveti begenmiyor degilim. Dedigim gibi Servetin bu sezon kötü olucagini tahmin bile ettmistim ve yukardaki nedenleri de eklersek bu düsüs kacinilmaz oldu..

Ama adam artik avrupada oynamak istiyor ve bunu da hakkediyor. Bu yüzden Servetin satilmasi hem Servet icin Hem Galatasaray icin en hayirlisi olur diye düsünüyorum. Bu simdi devre arasi olur yada sezon sonu, farketmez ama seneye bizde kalmamali.

veya servet in geçmişi pek iyi değil, geçen sene bizde patlama yaptı ve değeri çok yükselmişken satmalıydık;)

Servet zaten bu yani geçen seneler bence çok extra işler yaptı ama işte bu sezon extra işler yapamıyor ve normal oynuyor normal oynayınca kötü geliyor.

bu kayseriden topcu alinmaz valla ne hale getirdiler transferi sezon sonu almak daha mantikli aliyi para kazanmasin hurma

scoutgs admini Cihan Serbetcioglu nun bana soyledigi Ali Turan in aciklanacagi

bugun yarin.

kayseri yamukluk yapmazsa gelecek.

not: duyum falan degil.

kendi tahmini.

servet ali turan iyi ikili olur

ali turan çok iyi adam yaaa kesinlikle almamız lazım seneye servet giderse emre güngör ve ali turan süper ikili olurlar uzun yıllar

Geri
Üst Alt