#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Ne mikrop bi kulüpsün kayseri.Anlamadım gitti..

Sizin gibilere bizim köyde ölüşeyeden derler.Ama yemezler.Biz febe,bejeke değiliz.Gidip onlara satarsınız adamlarınızı pavyon karıları gibi!!

Bide anlamadığım Ankaragücü ne iş:D

GökçekGücü zaten kadroyu boşaltmaya çalışıyor 40 tane oyuncuları var :D En son alıcak takım onlardır herhalde :D

Adnan sezgini kutlamak gerekir.

inceden haletti yasal yollarla Ali Turani simdi kayseri karisti defans oyuncusu ariyorlar.

bedava bize gelecek en kotu.

bir yandan cok sukur diyorum, dusunsenize, bu ligimizde yabanci oyuncu sinirlanmasi olmasaydi? Bu tur davranislardan dolayi buyuk takimlarimizda turk futbolcu bulunmasi takim basina 3 u gecmezdi.

Ankaragucu mu? Galatasaray mi? basit bir soru.

Kayseri yonetimin davranisi ise oyle boyle diyorum cok buyuk bir yanlislik yok, kendileri acisindan uzatsaydilar kontratini zamaninda hic bu problemleri yasamazdilar.

bir yandan cok sukur diyorum, dusunsenize, bu ligimizde yabanci oyuncu sinirlanmasi olmasaydi? Bu tur davranislardan dolayi buyuk takimlarimizda turk futbolcu bulunmasi takim basina 3 u gecmezdi.

Ankaragucu mu? Galatasaray mi? basit bir soru.

Kayseri yonetimin davranisi ise oyle boyle diyorum cok buyuk bir yanlislik yok, kendileri acisindan uzatsaydilar kontratini zamaninda hic bu problemleri yasamazdilar.

zamanında uzatmak istemişlerdir de Ali Turan bakalım istemişmidir ;)

zamanında uzatmak istemişlerdir de Ali Turan bakalım istemişmidir ;)

Bencede. Ali Turan ile Galatasarayımız epeydir ilgilendiği haberleri vardı. Yani oyuncu kendisi efendi gibi uzamayıp bu süre içindede gitmeyi düşünmemiş ve misyonunu tamamlamayı beklemiş. Nede olsa kendisi bir Galatasaraylı :)

sene sonunda aydın ve mehmet ereninde sözleşmeleri bitiyomuş onlarıda alalım hurmanın içine oturur

(ankaragücü ne iş? )melih gökçek & özhaseki ortak paydaları ne?

G.Saray ile dalga geçtim"

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Faruk Aydemir / Kayseri

kaynak:sporx

Topuz'u da böyle sattılar portakal satar gibi.Şaka gibi bunlar.

Bakalım bekleyip göreceğiz ama bu adamı alsak iyi olur.

gayseri tutustugu icin bizle pazarlik icin masaya oturmayi kabul etmis

etmeselerdi ali turanla sezon sonu icin anlastigimizi acikliyacaktik

iste adami böyle yaparlar HURMA ve o basin sözcüsü

Bazı arkadaşlarımızın iddia ettiği gibi, bu transferin bitme durumu falan yok gördüğümüz gibi.

Bazı arkadaşlarımızın iddia ettiği gibi, bu transferin bitme durumu falan yok gördüğümüz gibi.

Salı günü görüşme yapıcak Yönetimimiz adminim.

O nedenle karamsarlık olmasın çünkü bize enaz 2 stoper lazım. Türkiye Liginde alınacak en iyi -hazır- oyuncu Ali Turan bu nedenle olucaktır bu iş en kötü sezon sonu bunada sebeb gayseri yönetimi olucaktır.

kayserispor yöneticileri kulubümüzle dalga geçiyor bir yönetici nasıl lakayit olabiliyor

bunlara para kazandırmamak farz oldu hersene bir oyuncularının aklını çelelim

Bu adamlara bi ayar vermek şart.

bu transfer ancak 6 ay sonra olur olursa !!!

Geri
Üst Alt