#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Bizim için hava hoş.Devre arasında alacağımız stoperle geçinir sene sonunu bekleriz.O zaman beleşe gelmiş olur.

Ali Turan'ın ellerinden kaçırdılar ve son fırsat ne koparsak kardır mantığıyla gidiyorlar işte. Ankaragücü haberinin devamına bakıyorum da, sözde bu gelişmelerden sonra Adnan Sezgin Süleyman Hurma'yı aramış. Süleyman Hurma da "Biz Ankaragücü'ne söz verdik, Ali Turan ile anlaşırlarsa transfer önceliği onların ama Ali Turan, Ankaragücü ile anlaşamaz ile o zaman sizinle görüşürüz" demiş!!! Yalnız öyle çok düşük paraya da vermeye niyetleri yokmuş.:D :D

bu Kayseri hakkikaten iyice igrenclesmeye basladi. rezil herifler. taraftari maca cekmek icin üstüne para veriyorsunuz. sonra biz büyük takimiz ayaklari. hade ordan. Kayseri'ye nasil olsa geliyoruz. orda GS taraftarinin ezici üstünlügünü görünce ne yapacaksiniz bakalim.

ali turan akıllıysa gitmez ankaragücü ne

Kayseri dogal olarak para kazanmak istiyor. Kayserinin alt yapisindan yetismis biri galiba Ali Turan, Üstelik takimin kaptani. Ve bildiginiz gibi Ali bu sezon hatta gecen seneden beri cikista olan biri. Kayseri 3-4 milyon euro edecek adami kaybetmek üzere. Kayserinin yaptigi hata Alinin sözlesmesini zamaninda uzatmamis olmasi. Biz de bu firsati degerlendirmek icin araya girdik. Kayseri panik yapmis durumda su an. Ne olur bilmiyorum ama birsey kesin, Ali artik Kayseride top kosturmicak.

Ali Turan Ankaragücüne ancak silah zoruyla gider. ki böyle bir hamleyi de beklerim kayseriden. sezon basinda Topuz'un Fenere nasil zorla verildigini bilen biliyor.

mehmet sadece beşiktaş ta oynarım diyodu:),

hocam 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen arada kalan 2 kuruş için o adam havalanır:burhan altıntop:)

Ali Turan Gökhan´ı keser. Bu kadar kesin konuşuyorum

Yabancı stoper alınmassa yedek falan olmaz Ali

yönetim bu saatten sonra kayseriye bir kuruş vermemelidir, bırakalım başka takıma satabiliyorlarsa satsınlar ,ayrıca yönetimin artık sağlam bir acıklama ile bu kayseri yönetimine okkalı laflar etmelerinin zamanı geldi geciyor...

kayseriden artık futbolcu istemiyorum dahası her alanda kayseri spora karşı düşmanca davranmanın vakti gelmiştir...

öte yandan yönetim bıraksın kayserinin peşini stoper istiyorlarsa kasımpaşadan barış başdaşı takıma kazandırsınlar,ali turana her acıdan fark atar hemde yaşı genc o cocuğun...

Bencede Ali ilk onbirde yer kapar.. Unutmayın M.Sarp içinde iyi bir yedek olur denmişti ama o hırsıyla ilk onbirdeki yerini almıştı. Ali Turanda izlediğim kadarıyla hırslı , savaşçı ve tekniği iyibir futbolcu.

geldi mi ki yedek ilk 11 yeri tartışılıyor

yönetim bu saatten sonra kayseriye bir kuruş vermemelidir, bırakalım başka takıma satabiliyorlarsa satsınlar ,ayrıca yönetimin artık sağlam bir acıklama ile bu kayseri yönetimine okkalı laflar etmelerinin zamanı geldi geciyor...

kayseriden artık futbolcu istemiyorum dahası her alanda kayseri spora karşı düşmanca davranmanın vakti gelmiştir...

öte yandan yönetim bıraksın kayserinin peşini stoper istiyorlarsa kasımpaşadan barış başdaşı takıma kazandırsınlar,ali turana her acıdan fark atar hemde yaşı genc o cocuğun...

Inan bana, yönetim cok iyi biliyordu Kayserinin olay cikaricagini, bunu göze alarak yapmislardir teklifi. Cunku sen adamlarin kaptanini cok ucuza almayi calisiyorsun, yani kisacasi Kayserinin hatasini (Alinin sözlesmesini zamaninda uzatmadilar.) degerlendirerek tuzaga düsürüyorsun Kayserisporu...

Yani bu bizim transfer politikamiz, bizim icin bir sorun degil bana sorarsaniz. Ufuk, Gökhan, Sarp gibi futbolculari böyle aldik. Böyle Almayi da devam edicegiz gibi görünüyor. Ama futbolcular icin baya zor günler oluyordur bu günler... Bakiniz Manisali Sezer, cocuk bizim transfer politakimiz yüzünden 1 senedir kayiplarda ))

Biz ne bileyim kac milyon euro borcu olan bir kulubuz. Ona göre hareket ediyoruz. Trasferde 2 senedir cok iyi is beceriyoruz kanimca.

Benim demek istedigim Kayseri söyle, Manisa söyle diye bu anadolu takimlara laf sokmamak lazim. Adamlar para kazanmak istiyorlar, biz de mümkün oldukca ucuza kapmak istiyoruz.

Eğer sezon sonu için Ali ile anlaşmışsak; şu an için Kayseri'nin bizim için önemi yok. A.Turan'da başka bir kulübe gidemez. Çift imza atacak hali yok.

Geri
Üst Alt