#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Öyle birşeye gerek yok bence. Uğur'da oynayabilir sağ bekte çocuğu hemen asmayın nasıl oynadığını biz biliyoruz çok çok uzun süreli sakatlıktan çıkıp bir anda oynaması beklenemez işte takıma da alışıyor yavaş yavaş. O olmadı Neill var. Ali Turan stoperden başka yerde oynamamalıdır bence. Yalnız gelirse de olağanüstü olur hakkaten;

Sabri______Neill_____Ali Turan (Servet/Emre Güngör)___Hakan (Caner)

:2_thumbs_up_-_anima

Bence yanlış bir değerlendirme Ali Turan'ın Kayseri'deki performansına bakıp Servet'in yerine koymak.Biz kısmen Kayseri gibi oynadığımız Kalli döneminde Servet inanılmaz oynuyordu.Ama şimdi farklı.Şimdi hücum futbolu stoperi olmaya çalışıyor.Ali Turan ne kadar sürede uyum sağlar bu futbola bilinmez.O yüzden en azından şimdilik rotasyonda kullanılır.He gelip hemen cuk diye oturursa ona birşey diyemem.Ama Servet'i de kolay kolay gözden çıkarmayalım.

Bence yanlış bir değerlendirme Ali Turan'ın Kayseri'deki performansına bakıp Servet'in yerine koymak.Biz kısmen Kayseri gibi oynadığımız Kalli döneminde Servet inanılmaz oynuyordu.Ama şimdi farklı.Şimdi hücum futbolu stoperi olmaya çalışıyor.Ali Turan ne kadar sürede uyum sağlar bu futbola bilinmez.O yüzden en azından şimdilik rotasyonda kullanılır.He gelip hemen cuk diye oturursa ona birşey diyemem.Ama Servet'i de kolay kolay gözden çıkarmayalım.

Yok Ali göz önünde olsun diye koydum parantez içine de yazdım Servet'i zaten. Benim içinde Servet alternatif olur şimdi. Lider Servet'ti defansta ama yapamıyordu çünkü lider olacak adam değildi Servet. Şimdi Neill geldi, Servet normal konumuna döndü ve daha rahat oynayacak zaten. Eminim 2.yarıdaki performansı da çok çok artacak Servet'in.

arkadaşlar hürriyette ali turan ile 3 yıllık anlaşıldığı yazıyor... 500 bin € bonservis ücreti karşılığında...

var mıdır hakikati?

....................................................ufuk...........................................................

sabri....................lucas neill..............................ali turan.......................caner.......

..................elano.....................hitzlisperger...................arda turan.........................

............ ..keita................................jo........................harry kewell.......................

Adnan Polat Süleyman Hurma yı aramış anlaşmışlar Ali Turan için.ücret te 700.000€ ya çıkartılmış.

Çok istiyorum bu adamı. Alın rica ediyorum yönetimden hem adama yazık hem bize çok çok lazım. 3 kulvar 2 tam 3 sakat defans ile gitmez:(

wikipedia da Ali Turan artık Galatasaraylı görünüyor.

Hala ögrenemediniz'mi Wikipedia'yi herkes Degistirebilir !

Inanmayin Wiki'ye ;)

Ali'de gelirse sene sonunda Aşık Güngör Zan üçlüsünden ikisi gider ki Güngör dışındakiler çok mantıklı Aşık 36 yaşında Zan'ı da söylemeye gerek yok

Ali'de gelirse sene sonunda Aşık Güngör Zan üçlüsünden ikisi gider ki Güngör dışındakiler çok mantıklı Aşık 36 yaşında Zan'ı da söylemeye gerek yok

Eğer teklif gelirse Servet'de gider. Tabii mantıklı bir ücret ile. O zaman Servet-Aşık gider.

e.güngür ve g. zan gibi sürekli sakatlanma riskinde olan adamlarla bu işe yürümez bu aşikar, bu yüzden ali turan gayet isabetli bir isimdir, ayrıca kötü vasat bir adam falan da değildir...

kayserispor son 5 sezondur ligin en az gol yiyen takımları arasında olur ve bu adamda o defansın daimi ilk 11 adamıdır...

Adnan Polat Süleyman Hurma yı aramış anlaşmışlar Ali Turan için.ücret te 700.000€ ya çıkartılmış.

Sözleşmesi sene sonu bitecek oyuncuya o parayı dahi vermez Galatasaray yönetimi.Boşuna sözleşmesi bitenleri takip etmiyoruz.

Once hayirli olsun denmis sonra tekrar problem cikmis eski durumdan farkli durum degil yine anlasilmamis

Bende dinledim Hurma'nın dediklerini.Adam çıkmış diyo biz takım kaptanımız için herşeyi yaptık.onun gitmesini elbette istemiyoruz ancak bütün fedakarlıkları yaptık diyo.oyuncuyu kadro dışı bırakarak yaptınız bütün görevinizi.sizde oynamak istemeyen ve sezon sonunda kontratı bitecek adamı 1 kuruş fazla alalım diye kadro dışı bırakıyorsunuz.çok mantıklı şeyler bunlar.

Geri
Üst Alt