#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Neden ? Gerçekten bu tavrınızı çok merak ediyorum.Adamların sitesini incelediyseniz eğer herhangi bir reklam v.s gibi bir kaygıları yok.Evli barklı çoluk çocuğa karışmış insanlar.Bu insanlar medya içerisinden birileride değil.Belki söyledikleri transfer olmuyor tutmuyor ama bunun garantisini kim verebilir?

Bence adamlar gayet iyiler.FCN'yi günlük takip ediyorum ve elimden geldiği kadar yorum yazmaya çalışıyorum.

Bence bu kişilere karşı biraz daha yumuşak davranmak lazım.Aynı tepkileri totmaç'a,fotospor'a,fanatik'e göstermeyip günlük alıp tekip edersiniz , onların kazandıkları paraları hesap etmezsiniz aynı zamanda onların söyledikleri'nin yüzde biri kadar bile kolpa haber yapmamış, reklam, para kaygısı olmayan insanlara böyle söylemeniz gerçekten garip.

Yanlış anlamayın FCN'nin avukatı savunucusu felan değilim ama gerçekten haksızlık yapılıyor.Bana göre bu insanlar hiçbir art niyet içermeden bildikleri şeyleri paylaşmaya çalışıyorlar.

Neyse sağlıcakla kalın.Abbas libya yolcusu tutsan durmaz...

Evli barklı çoluk çocuğa karışmış insanlar

Yuh,bunu da mı söyledi millete ? :D

Ayrıca neyin haksızlığı.Transferi dönemi dışında şu adamların adını duymuyorum,Fcn blog demiyor kimse,takip edilmiyor,kaliteli değil,blogların yüz karası ama transfer dönemi bir açılsın,Fcn öyle Fcn böyle.Ki bunun Fcn ile de bir alakası yok,kim transfer haberi verirse o takip edilir,kural bu.

Üstüne üstlük hatırlıyorum bu adamlar geçen yıl " şu kadar hit aldık,çok teşekkür ederiz " diye çıkıp övünüyorlardı,ulan ... birşeyler geldi aklıma da söylemeyeyim neyse.

Ali mantıklı davranıp ısrarında sezon sonu kadar devam etmeli. Sezer gibi sürünür yoksa.

Twitter gs scout zoban ultraslan futbolistan siteler gazeteler vb her yerden bilgileri topluyor herkesin garanti gözüyle baktığını sonunda yazıyor.Hiçbir gazeteyi siteyi okumasam bile ali ile kayseri arasındaki olayı öğrensem bu adam ara transferin son günlerinde kesin imza atar Galatasaraya derdim zaten

Blog'lara falan guvenmem ben. Sercan da gelmisti sezon basi, hatirlatirim.

Güntekin Onay

Ali Turan Galatasaray'da.Hadi müjdeniz benden.

Bence alınması gereken bir oyuncu zira defansda alternatifimiz az,3 kulvarda servet-neill ikilisi çok zorlanacak,diğer 2 emrenin durumuda malum dolayısı ile ali turan kadro genişliği açısından defansda çok iyi alternatif olacakdır.

sabrininde sağda alternatifi yok diyebiliriz ugur yetmiyo çok severim kendisini ama böyle

Ali Turan gelirse stopere geçer Neill sağ beke döner diyenler var :(

Maicon-Sergio Ramos-Dani Alves 3'lüsü birlikte gelse sağ bek Sabri'nindir.

Sabri Sarininho,çölde açan bir vaha gibi.

Geri
Üst Alt