eksi de süper bir entry buldum:
dün gece kendisiyle ankara'da ismi lazım değil bir barda karşılaştığım futbolcu insan. tanıyınca hemen yanladım yamacına " müdür seneye galatasaray'dasın demi, sorun yok?!" şeklinde.. "her şey yolunda, seneye sarı kırmızılı formayı terleteceğim" diye gayet vakur bir halde cevap verdi. " zaten bu senede sarı kırmızlı forma terletiordun aslan!!" diye şirinlik yaptım. gülümsedi. "sırf galatasaray'da oynamak için altı aydır top oynamıosun ya senin daşşakların kızlar yesin" diye de iltifat edip ayrıldım yanından.
bu arada öyle yirmibeş şişe şampanya neyin de patlatmadı, sigara da içmiyor gözlemlediğim kadarıyla. edebiyle içti içkisini, ( mekandan hatun kaldırdı mı tam emin değilim, günahını almayım şimdi) hiç sağ sola salça olmadan yaklaşık bir saat takıldı. tam masasına alevli malevli bişeyler gönderecekken kalktı. görüşürüz birader minvalinde selamını çaktı bana. süper şeklim oldu karı kızın içinde. gerçi kendisini pek tanıyan yoktu ama olsun.. ben de sağ elimi yumruk yapıp kalbimin üzerine iki kere vurup işaret ve orta parmaklarımı yere paralel şekilde v yaptım kendisine doğru.
ne insanlar var ya