#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Şuan Radyo Sporda Adnan Başkan Konuşuyor

Ali Turan ile ilgili olarak:

Ali Turan şuan boşta bir futbolcudur.

Önümüzdeki haftadan itibaren Ali TURAN Floryada idmanlara başlayacaktır.

Bilgilerini verdi.

eksi de süper bir entry buldum:

dün gece kendisiyle ankara'da ismi lazım değil bir barda karşılaştığım futbolcu insan. tanıyınca hemen yanladım yamacına " müdür seneye galatasaray'dasın demi, sorun yok?!" şeklinde.. "her şey yolunda, seneye sarı kırmızılı formayı terleteceğim" diye gayet vakur bir halde cevap verdi. " zaten bu senede sarı kırmızlı forma terletiordun aslan!!" diye şirinlik yaptım. gülümsedi. "sırf galatasaray'da oynamak için altı aydır top oynamıosun ya senin daşşakların kızlar yesin" diye de iltifat edip ayrıldım yanından.

bu arada öyle yirmibeş şişe şampanya neyin de patlatmadı, sigara da içmiyor gözlemlediğim kadarıyla. edebiyle içti içkisini, ( mekandan hatun kaldırdı mı tam emin değilim, günahını almayım şimdi) hiç sağ sola salça olmadan yaklaşık bir saat takıldı. tam masasına alevli malevli bişeyler gönderecekken kalktı. görüşürüz birader minvalinde selamını çaktı bana. süper şeklim oldu karı kızın içinde. gerçi kendisini pek tanıyan yoktu ama olsun.. ben de sağ elimi yumruk yapıp kalbimin üzerine iki kere vurup işaret ve orta parmaklarımı yere paralel şekilde v yaptım kendisine doğru.

ne insanlar var ya :D

adam gibi adam ali turan. kayserispor ise fener yandaşlığı ile bir kere daha belli etti kendini taşıdığı renklere yazık...

Dün gece kendisiyle ankara'da ismi lazım değil bir barda karşılaştığım futbolcu insan. Tanıyınca hemen yanladım yamacına " müdür seneye galatasaray'dasın demi, sorun yok?!" şeklinde.. "her şey yolunda, seneye sarı kırmızılı formayı terleteceğim" diye gayet vakur bir halde cevap verdi. " zaten bu senede sarı kırmızlı forma terletiordun aslan!!" diye şirinlik yaptım. Gülümsedi. "sırf galatasaray'da oynamak için altı aydır top oynamıosun ya senin daşşakların kızlar yesin" diye de iltifat edip ayrıldım yanından.

Bu arada öyle yirmibeş şişe şampanya neyin de patlatmadı, sigara da içmiyor gözlemlediğim kadarıyla. Edebiyle içti içkisini, ( mekandan hatun kaldırdı mı tam emin değilim, günahını almayım şimdi) hiç sağ sola salça olmadan yaklaşık bir saat takıldı. Tam masasına alevli malevli bişeyler gönderecekken kalktı. Görüşürüz birader minvalinde selamını çaktı bana. Süper şeklim oldu karı kızın içinde. Gerçi kendisini pek tanıyan yoktu ama olsun.. Ben de sağ elimi yumruk yapıp kalbimin üzerine iki kere vurup işaret ve orta parmaklarımı yere paralel şekilde v yaptım kendisine doğru.

Ne insanlar var ya :d

:d :d :d

dün gece kendisiyle ankara'da ismi lazım değil bir barda karşılaştığım futbolcu insan. tanıyınca hemen yanladım yamacına " müdür seneye galatasaray'dasın demi, sorun yok?!" şeklinde.. "her şey yolunda, seneye sarı kırmızılı formayı terleteceğim" diye gayet vakur bir halde cevap verdi. " zaten bu senede sarı kırmızlı forma terletiordun aslan!!" diye şirinlik yaptım. gülümsedi. "sırf galatasaray'da oynamak için altı aydır top oynamıosun ya senin daşşakların kızlar yesin" diye de iltifat edip ayrıldım yanından.

bu arada öyle yirmibeş şişe şampanya neyin de patlatmadı, sigara da içmiyor gözlemlediğim kadarıyla. edebiyle içti içkisini, ( mekandan hatun kaldırdı mı tam emin değilim, günahını almayım şimdi) hiç sağ sola salça olmadan yaklaşık bir saat takıldı. tam masasına alevli malevli bişeyler gönderecekken kalktı. görüşürüz birader minvalinde selamını çaktı bana. süper şeklim oldu karı kızın içinde. gerçi kendisini pek tanıyan yoktu ama olsun.. ben de sağ elimi yumruk yapıp kalbimin üzerine iki kere vurup işaret ve orta parmaklarımı yere paralel şekilde v yaptım kendisine doğru.

ne insanlar var ya :D

:) Adam gibi adam Ali Turan.

Ali turan yerinde bir trasnfer oldu,hayırlısı olsun klübümüze..

Helal olsun yeni aslana... daha oynamadan gönülleri kazandı...

İnsallah performansın ile bu kulubün en önemli ihtiyaclarından birine deman olabilirsein.Yürek ve az biraz teknik.(Servet'ten biraz daha fazlasına bile razıyım)

Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlaklarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.

Galatasaray, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Bence artık Futbolcular bölümüne taşınmalı bu konu. Resmi imza felan atılmadı ama prensipte anlaşıldı ve adam antremanlara da çıkmaya başladı.

Yok mu yeni Aslanın eşofmanlarıyla fotoğrafı yahu yakışmış mı bakalım.. :)

Ali Turan ve Neill. İkisininde ortak özellikleri eski takımlarında kaptanlık yapmaları.

Yok mu yeni Aslanın eşofmanlarıyla fotoğrafı yahu yakışmış mı bakalım.. :)

b2599b5569998aa23a477ebc1019a01baa6f61c0

Geri
Üst Alt