4 Büyüklerin 3'ünde Yerli Kaleci Olması

Yasar Aslan

10 Numara!
en son soyleyecegimi en bastan soyleyim muslerayi hepizinden daha cok seviyorum ama ne yaziki Ulkede yeni sacma bir sistem var 5 yabanci oyunatma hakki senin yarista oldun diger 3 rakibin kalereini yerli kaleci korurken bizde nerdeyse tum 5 yabanci hakkimizi kaleci ve dafansa harcar olduk boyle bir system varken yabanci kaleci kulanmak cok buyuk dezavantaj ve hala yabanci defans transferi yapmilmaya calisiyor !

benim sahi fikrim olabildinca arka tarafa yerli oyunculari oyunatmak ve 5 yabanci hakkini illeri tarafta kulanmak olur diye dusunuyorum bilmem katirlimisiniz ?

hain kebabcının kazığıdır.

Yıllarca süren kaleci kıtlığından sonra tek yabancı hakkım bile olsa muslera'yı oynatırdım. Nasıl olsa bu sistem fener avrupa'ya katılınca değişecek o yüzden en iyi oyuncumu kalkıpta hırbolara yem etmezdim.

Bu arada " işten çıkarken adama ingilizce dam günü yağ"

Bizde oynayabilecek kapasitede yerli kaleci yok alabileceğimiz dünya üzerinde. Yapacak bir şey yok.

Stoperlerden biri yabancı olmalı, iki Türk stoper ile başarılı olan takım çok azdır, belki hiç yoktur, aklıma gelmiyor şu an.

Son olarak bizde yerli sol bek de sağ bek de yok. Buralara belki alternatif satın alınabilir ama o zaman Telles'i niye aldın derler adama.

hain kebabcının kazığıdır.

Maalesef Muslera Unal Aysal'ın kazığı. Terim ve Albayrak 30 küsür yaşında ki bir kaleciyi istiyordu onun yerine Muslera alındı.

Yerli kaleci olur da Muslera yerine (zaten 3-4 sut max geliyor kaleye), türkiyedeki iyi yerli kalecilerin biri bjk de diğeri ts'de. Bana gore volkan kötü bir kaleci. Kimi koyacağız Muslera yerine

Muslera biz de çok da başarılı olmadı . Geçen sene zaten geleni geçeni yedi . Az gol yediysek savunmamızın çok ciddi payı vardır . Ben olsam Muslera'yı 25 m euro'ya satardım yerine Onur'u alırdım . Hem kontenjandan yer açılır hem de 15 m karda olurduk .

Maalesef Muslera Unal Aysal'ın kazığı. Terim ve Albayrak 30 küsür yaşında ki bir kaleciyi istiyordu onun yerine Muslera alındı.

Yerli kaleci olur da Muslera yerine (zaten 3-4 sut max geliyor kaleye), türkiyedeki iyi yerli kalecilerin biri bjk de diğeri ts'de. Bana gore volkan kötü bir kaleci. Kimi koyacağız Muslera yerine

Brezilyadaki İnterin 3.kalecisiydi. İsmi Lauro.

az önce diğer başlıkta okudun öğrendin bu palavrayı umutsucum bılıyorum. çakma Galatasaraylıdan.

bu konuda yobaz bı ınsan olduğun ıcın pek tartısmaya gerek yok takıl kafana göre ucuz kahramanlıklarına devam et.

az önce diğer başlıkta okudun öğrendin bu palavrayı umutsucum bılıyorum. çakma Galatasaraylıdan.

bu konuda yobaz bı ınsan olduğun ıcın pek tartısmaya gerek yok takıl kafana göre ucuz kahramanlıklarına devam et.

yok bunu bizzat albayrak'ın kendisinden ögrendim

Ne yazikki gercekler bunlar renktas. Ünal Aysal 35 yillik müzmin futbol bilgisi ile, hemen gördü Fernando Muslera´daki potansiyeli... Zaten basarili cikmis her transfer Ünal Aysal´in muazzam futbol bilgisine borcluyuz.

yok bunu bizzat albayrak'ın kendisinden ögrendim

Albayrak her zaman olduğu gibi muhabirler karşısında heyecanlanıp "aldık" demişti sadece, kendi istediğine dair bi kanıt yok.

Bence pis işler vardı o olayın içinde de. "Taffarel'in önerisiyle Lauro alınacak" falan filan diye haberler çıkıyordu medyada, ki Taffarel'in istediğine de gram inanmıyorum. Cebe para indirme derdinde olan birilerinin ısmarlama haberiydi tepki gelecekse Tafo'ya gelsin diye.

Geri
Üst Alt