4 Büyüklerin 3'ünde Yerli Kaleci Olması

galatasaray'ın en son yerli kalecisi kimdi hayromu? aykut mu? yok abi işte bizde olmuyor ha gider onuru alırız seneye olur onun dışında maceraya gerenk yok

Albayrak her zaman olduğu gibi muhabirler karşısında heyecanlanıp "aldık" demişti sadece, kendi istediğine dair bi kanıt yok.

Bence pis işler vardı o olayın içinde de. "Taffarel'in önerisiyle Lauro alınacak" falan filan diye haberler çıkıyordu medyada, ki Taffarel'in istediğine de gram inanmıyorum. Cebe para indirme derdinde olan birilerinin ısmarlama haberiydi tepki gelecekse Tafo'ya gelsin diye.

Cok konusuyor iste, dogru terim istememiste olabilr boyle biliyorum sadece.

Brezilya'lı oldugu icin taffy istemis oluyor otomatikmen zaten :D

Suan yedekte olan genc Alperen yetenekli diye biliyorum belki o yetistirilebilir.

Avrupa´dan ucuz genc bir kaleciden bahsediyor Albayrak... Bu bahsedilen isim Muslera olabilir, ama Lauro degil... Lauro ne genc, nede Avrupa´dan... Gerci Muslera pek de ucuz olmadi, ama Albayrak konuya ne kadar hakim belirsiz... Baskanin bilgisi, Fatih Terim ve Tafarell´in istedigi var isin icinde...

Albayrak her zaman olduğu gibi muhabirler karşısında heyecanlanıp "aldık" demişti sadece, kendi istediğine dair bi kanıt yok.

Bence pis işler vardı o olayın içinde de. "Taffarel'in önerisiyle Lauro alınacak" falan filan diye haberler çıkıyordu medyada, ki Taffarel'in istediğine de gram inanmıyorum. Cebe para indirme derdinde olan birilerinin ısmarlama haberiydi tepki gelecekse Tafo'ya gelsin diye.

yahu lazio yu ikna edemiyorduk bi türlü. adamlar satmıyordu muslera yı sağlam para istiyorlardı. o dönem bu adını yazamadığım kalecinin fotoları servis edildi

basına. lazio nun direnci o şekilde koptu.

o dönemki yönetim akllıydı bu taktiği bi iki transferde daha yaptı.

koskoca taffarel muslra varken gidip o kaleciye kefil olacak he.

hagi ye hırsız hagi diye tempo tutan zıhnıyet işte.

yahu lazio yu ikna edemiyorduk bi türlü. adamlar satmıyordu muslera yı sağlam para istiyorlardı. o dönem bu adını yazamadığım kalecinin fotoları servis edildi

basına. lazio nun direnci o şekilde koptu.

o dönemki yönetim akllıydı bu taktiği bi iki transferde daha yaptı.

koskoca taffarel muslra varken gidip o kaleciye kefil olacak he.

hagi ye hırsız hagi diye tempo tutan zıhnıyet işte.

Doğrudur valla Muslera'nın alındığı dönemle ilgili pek bişey hatırlamıyorum bu "Tafo istedi, gelecek" haberleri hariç. :D

Muslera tarihimizin en başarılı transferi olabilir bu arada. Cana'yı sepetleyerek 1 taşla 2 kuş vurmuş idik :005:

Bizim taraftar hagiye hırsız diye tempo mu tuttu? Gercekten bilmiyorum ciddi soru

şu cep telefonu muhabbetı olmuştu kayseride o dönem yaşandı bu olay kötü bi kaç maç sonunda.

ardından rijkaardın yerine geldiğinde de aynı olay olay oldu.

şimdi efsanemiz canımız ciğerimiz diyor herkes ama adama bunlarıda yasattık.

şu cep telefonu muhabbetı olmuştu kayseride o dönem yaşandı bu olay kötü bi kaç maç sonunda.

ardından rijkaardın yerine geldiğinde de aynı olay olay oldu.

şimdi efsanemiz canımız ciğerimiz diyor herkes ama adama bunlarıda yasattık.

bilmiyordum valla terbiyesizlik etmis yapanlar.

Baslik sazan dolu. Yok savunmanin ciddi payi varmis az gol yememizde. Ulan elinizden gelse savunmada Semih haric herkesi kovarsiniz. Ama gelde gör ki simdi birden savunmamiz iyi olmus, Muslera pek birsey yapmamis gecen sene.

Adami hasta etmeyin lan.

Katılmıyorum ama içerideki bazı maçlarda Sinan'ı oynatmak lazım ligde.ŞL dönüşlerinde falan.

galatasaray'ın en son yerli kalecisi kimdi hayromu? aykut mu? yok abi işte bizde olmuyor ha gider onuru alırız seneye olur onun dışında maceraya gerenk yok

Aykut, Orkun, Ufuk. Mondi den sonra 3 yerli kalecimiz.

07/08 sezonunda Aykut/Orkun ile sampiyon olmustuk. Geri kalan sezonlar pek basarili degildi, taki Muslera gelene kadar.

Tabiki sampiyonlugu sadece kaleciye baglamiyorum ama herkes o lanet kalecileri hatirlar Mondi-Muslera dönemi arasindaki yillarda.

Tamam senin dedigin olsun, Eray artik kalede boylece.. Allah sonumuzu hayir etsin, Muslera da Hull City e gidecekmis..

(Olay kapanmis, Muslera yeni kontrat imzalamis ama bu konular hala bitmiz nedense, bi yeter artik)

Baslik sazan dolu. Yok savunmanin ciddi payi varmis az gol yememizde. Ulan elinizden gelse savunmada Semih haric herkesi kovarsiniz. Ama gelde gör ki simdi birden savunmamiz iyi olmus, Muslera pek birsey yapmamis gecen sene.

Adami hasta etmeyin lan.

Savunma yapmak takim oyunudur... Kalecin Neuer´de olsa kötü bir savunma anlayisi ile 40-45 tane Gol görürsün kalende. Ama savunma kurgun üst düzey ise, Aykut ve Orkun gibi kaleciler bile yeterli gelir ve yedigin 23 gol ile sezonu kapatirsin... Hem kalecin, hemde savunma anlayisin iyi ise zaten sorun yasamazsin...

Muslera üst düzey bir kaleci, ama kimse cikip son 3 yilda takim olarak kötü savunma yaptik diyemez... Hep en az gol yiyen takim olduk Lig´de...

He, Orkun ve Aykut´a hic degilse "kaleci" diyebiliyordun. Eray icin bu (daha) gecerli degil ne yazikki...

Tr' de kaleci yetişmiyor ki zaten. Oyuncu da yetişmiyor evet ama kaleci hiç yetişmiyor. Yıllardır Volkan Demirel bu ülkenin en iyi kalecisi denildi ama bence Recep Onur Kıvrak esas anlamda tek yetenekli kaleci, ha bir de Tolga

Fernando Muslera dünya çapında bir kaleci fakat şu saçma kural varken gerçekten sıkıntılı bir durum söz konusu.

Kendisi gitmek istemediği sürece satılmalı fakat maaşı da bir hayli artmış durumda ; ben , istemesek de gelecek sezon yaz transfer döneminde kendisinin minimum 20 Mn € gibi bir ücrete satılıp yerine Onur Recep Kıvrak'ın alınacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt