Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
İyi kaleciler olmasına rağmen hepsinin toplamının bir Muslera etmemesi ile pek anlamı kalmayan durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak her zaman olduğu gibi muhabirler karşısında heyecanlanıp "aldık" demişti sadece, kendi istediğine dair bi kanıt yok.
Bence pis işler vardı o olayın içinde de. "Taffarel'in önerisiyle Lauro alınacak" falan filan diye haberler çıkıyordu medyada, ki Taffarel'in istediğine de gram inanmıyorum. Cebe para indirme derdinde olan birilerinin ısmarlama haberiydi tepki gelecekse Tafo'ya gelsin diye.
Albayrak her zaman olduğu gibi muhabirler karşısında heyecanlanıp "aldık" demişti sadece, kendi istediğine dair bi kanıt yok.
Bence pis işler vardı o olayın içinde de. "Taffarel'in önerisiyle Lauro alınacak" falan filan diye haberler çıkıyordu medyada, ki Taffarel'in istediğine de gram inanmıyorum. Cebe para indirme derdinde olan birilerinin ısmarlama haberiydi tepki gelecekse Tafo'ya gelsin diye.
hagi ye hırsız hagi diye tempo tutan zıhnıyet işte.
yahu lazio yu ikna edemiyorduk bi türlü. adamlar satmıyordu muslera yı sağlam para istiyorlardı. o dönem bu adını yazamadığım kalecinin fotoları servis edildi
basına. lazio nun direnci o şekilde koptu.
o dönemki yönetim akllıydı bu taktiği bi iki transferde daha yaptı.
koskoca taffarel muslra varken gidip o kaleciye kefil olacak he.
hagi ye hırsız hagi diye tempo tutan zıhnıyet işte.
İyi kaleciler olmasına rağmen hepsinin toplamının bir Muslera etmemesi ile pek anlamı kalmayan durum.
Bizim taraftar hagiye hırsız diye tempo mu tuttu? Gercekten bilmiyorum ciddi soru
şu cep telefonu muhabbetı olmuştu kayseride o dönem yaşandı bu olay kötü bi kaç maç sonunda.
ardından rijkaardın yerine geldiğinde de aynı olay olay oldu.
şimdi efsanemiz canımız ciğerimiz diyor herkes ama adama bunlarıda yasattık.
galatasaray'ın en son yerli kalecisi kimdi hayromu? aykut mu? yok abi işte bizde olmuyor ha gider onuru alırız seneye olur onun dışında maceraya gerenk yok
Baslik sazan dolu. Yok savunmanin ciddi payi varmis az gol yememizde. Ulan elinizden gelse savunmada Semih haric herkesi kovarsiniz. Ama gelde gör ki simdi birden savunmamiz iyi olmus, Muslera pek birsey yapmamis gecen sene.
Adami hasta etmeyin lan.