4 Büyüklerin 3'ünde Yerli Kaleci Olması

Fernando Muslera dünya çapında bir kaleci fakat şu saçma kural varken gerçekten sıkıntılı bir durum söz konusu.

Kendisi gitmek istemediği sürece satılmalı fakat maaşı da bir hayli artmış durumda ; ben , istemesek de gelecek sezon yaz transfer döneminde kendisinin minimum 20 Mn € gibi bir ücrete satılıp yerine Onur Recep Kıvrak'ın alınacağını düşünüyorum.

Muslera'yı çok seven ve dünya çapında en iyi 10 kaleci arasında düşünen biri olarak sölüyorum; Muslera'nın Avrupa transfer piyasasında ederi Min. 10 Milyon Euro, Max. 15 Milyon Euro'dur.

Muslera bizde olmasaydı yabancı hakkının başka mevkide kullanılmasını isterdim ama Muslera başka.En iyi 10 kaleciden biri üstelik bunu fb liler bile kabul ediyor.

Volkan'a 5 yıl sabrettiler, Eray'a 5 maç sabredemedik. Ondan sonra böyle konular açarız, çok normal yani.

Hicbirinin elinde muslera gibi bi kalecinin olmamasi kaynaklidir, muslera deil baska biri olsaydi bizdede yerliye donmek dusunulebilirdi ama tarihimizin en iyi kalecilerinde biri oldugundan vazgecemiyoruz tabi tff sacmaligina ragmen.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'yı çok seven ve dünya çapında en iyi 10 kaleci arasında düşünen biri olarak sölüyorum; Muslera'nın Avrupa transfer piyasasında ederi Min. 10 Milyon Euro, Max. 15 Milyon Euro'dur.

Valla renktaş , şu City , Monaco gibi takımlardan birine 20 Mn € civarına verebiliriz rahatlıkla diye düşünüyorum ihtiyaçları dahilinde.

En iyi 10 kalecinin içerisinde olduğu konusunda hem fikiriz zaten ancak 10 Mn € ve Muslera kelimeleri yanyana dahi gelmemelidir en kötü ihtimalle 15 Mn €.

Az önce 2-3 post okudum elim ayağım titredi.

ilk ikisine gelince musleraya 15 milyon € üstü bir teklif olursa zaten daha haberiniz olmadan çoktan satarlar. Ayrıca dünya üzerinde bir kaleciye o kadar çok para vermezler. Bu listeye neuer'i hariç tutarak söylüyorum. Neuer takımı atağa kalkarken defans oyuncusu gibi oynuyor bu da takıma +1 atak oyuncusu demek.

İkinci olarak defans sayesinde muslera az gol yemedi muslera iyi kaleci olduğu için o defans hattı az gol yemiş oldu. Keza bir kasımpaşa maçı hatırlarım semih şow olan. Orada kalecinin adının hiç önemi yok muslera, ufuk, eray, Neuer kim olsa yerdi onları. O bölgede yapılan hataları çıkarmak o kadar kolay değil.

Hatta geçtiğimiz sezon aynı semihten aynı pozisyonları bolca bulabilirsiniz.

Bu sene inşallah toparlayacak semih.

Ha ne yapalım biliyor musunuz muslerayı biraz neuer gibi kullanmayı deneyelim. Ataklarda en azından defansı üçlemiş gibi oluruz buda dediğim gibi atağa +1 oyuncu daha fazla göndermek demek olur. Hata yapıp gol yer miyiz yeriz olabilir. Bu sezonda 2-3 gol olur ama bize çok şey katar.

Geri
Üst Alt