- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Nihat katılsa telefonla efsane olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi yaptıkları şey bu. Kulüpler birliğinde de imza olayını getirdilerBaşkan Burak Elmas: ''Biz TFF ile yapılan toplantılarımızı artık zabıt olmazsa yapmayacağız Galatasaray olarak. Kapalı kapılar ardında başka dışarda başka oluyor. Aynı şeyi Kulüpler Birliği'nde de teklif ettim.''
Hele çebi var ya tiksindim heriften, fair play cart curt diyerek girdi ortama 15 dk aralıksız geveledi karga gibiValla bizim başkan konuşurken diğer başkanlarda cesarete bak lan neler diyor hali vardı, hiç politik durmadı sapladı çıkardı sapladı çıkardı tffye, ben böyle bi konuşma görmedim daha önce.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burak Elmas: "Disiplin Kurulu'nun verdiği cezayı Tahkim'e gönderin, orada cezayı indirecekler deniyor. Böyle bir adalet sistemi olur mu? TFF'nin kendi atadıkları, kendi aldıkları kararı denetliyor. Böyle bir sistem olmaz."
konuşmalardan şuana kadar anladığım şu ya bu fedarasyon yabancı konusunu serbest bırakır yada defolup gider
varmışkoç dışında bunları ifade edebilecek birisi var mı ortamda bilemedim