4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Yayini izlemeyenler icin onemli noktalarini izleyebilecegim bir yayin var mi?
GSTV Youtube kanalinda 3 saatlik yayin var ve acikcasi o kadar sure izlemek istemiyorum ozet goruntuleri bulabilirsem.

Yayini izlemeyenler icin onemli noktalarini izleyebilecegim bir yayin var mi?
GSTV Youtube kanalinda 3 saatlik yayin var ve acikcasi o kadar sure izlemek istemiyorum ozet goruntuleri bulabilirsem.
Ahmet nur cebi’yi atlayip videoyu 2x’te izlersen 1 saatte biter üstad

Burak Elmas'ın pata küte doğruları milletin suratına suratına vurduğu, Koç'la Ağaoğlu'nun olması gerektiği gibi söylenmesi gerekenleri konuştuğu, Çebi Alonso'nun s.çıp batırdığı bir program oldu.

Yaw keske yabanci hakem veya yabanci VAR isteselerdi. Aslinda yabanci VAR gelse tartismalarin cogu biter.

@Ali Mert

Ne diyorsun ağabey Burak Başkan ilk televizyon sınavını başarıyla geçti gibi geldi bana.
Sevgili Keramettin. Izleyemedim ama ilk firsatta izleyecegim. Ama mesaj gruplarinda yazilanlar cok olumlu. Temsiliyette zaten sorun yoktu. Sirtinda kufe olmadigi icin cesurca konusabilmesi cok olumlu.

Çok önemli konular konuşuldu, bir bakayım dedim 2 saat kilitlendim kaldım. Vaktin olursa mutlaka izle derim. Özetlenemeyecek kadar çok mevzu vardı.

Konular geldi, geldi TFF 'nin kulüplerin tüm isteklerini hiçe sayıp, siyasetin dalkavukluğunu yapma derdiyle hareket etmekte olduğuna ve bunu yaparken kulüplerin aleyhine kararlar alarak Katarlı yayıncı kuruluş ve "siyasi gücün" kararlarını koruma derdinde olup, onların emrine amade olduğu noktasında kilitlendi. Ama spiker dahil hiçkimse bunu söyleyemedi.

Bu noktada bir tek, günahım kadar sevmediğim Ali Koç çok sağlam bir duruş sergiledi ve korkmadı. Neredeyse sorunun tek adamın futboluda dizayn etmek istemesi olduğunu söyleyecekti ama söyletmeyin deyip devam etti. Bizim başkanda çok iyiydi fakat iş reis - katar noktalarına gelince yorumda ima da yapmadı. Boş vaktinde bence herkes mutlaka izlesin.

Yabanci sinirinda inatcilar mi bari inşallah caymazlar

Tüm kulüpler olarak ortak karar aldık maçlara çıkmayacağız diyorlar alenen. Bunu yayıncı kuruluşun ödemeleri yapmayıp indirim istemesi, tahkim ve Mhk nin yapısının değiştirilmesi ve yabancı sınırının kaldırılması noktalarında adım atılmaması halinde kesin olarak uygulayacaklarını deklare ettiler.

Boş vaktinizde mutlaka izleyin, hatta tüm forum bomboş geçen transfer nöbetinde geyik yapıp pinekleyeceğine açıp bunu izlemeli diye düşünüyorum. Gerçekten tarihi bir yayındı.

Bu federasyonun secim zamani gelmedi mi? 31 Temmuz diye bisey okumustum, yanılıyor muyum arkadaşlar?

Madem bu kadar birlik içindesiniz, seçimde herkesin kabul edeceği mümkünse iş adamı değil futbolun içinden gelen bir aday bulup çıkartın ve onu başkan yapın. Bunu yapmayıp tek başına seçime giren Özdemir'e koltuğu altın tepsi ile sunup sonra da kimi kime şikayet ediyorsunuz ?

Geri
Üst Alt