- 1 Ağustos 2014
- 62.936
- 73.199
- 4.218
Elmas'ın listesinde gayet de var yani kadın üyeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La Adam liseden is hayatina Gecene Kadar uyuyakalmışım hala kendi biyografisini anlatıyorİbo bey 1980li yıllardan çıkamadı hala.
Not reallyCiddi bir projesi olan, finansal acidan kulubu nasil duzluge cikartacagini detayli anlatan bir baskan adayi var mi?
Ciddi bir projesi olan, finansal acidan kulubu nasil duzluge cikartacagini detayli anlatan bir baskan adayi var mi?
Burak Elmas.Evet kim başkan olsun?
Evet kim başkan olsun?
2 side birbirini düelloya davet etmeli. Sırt sırta verip 10 adım atıp tabancalarını konusturmali.Eşref ve İbo düşman birbirine, net bu.
Arkadaş bu kadar Terim düşmanıysanız gidin iftiralarınızı başka yerde atın, bakın artık burama kadar geldi size laf anlatmaktan.
Siz objektif insanlar değilsiniz sizin tek derdiniz hoca şu beceriksiz, yandaş, federasyon ve Koç saksocusu yönetim üzerinden hocaya laf atmak utanmazlık, karaktersizlik başka bir şey değil.
Eylül 1, takım forvetsiz, Ocak 31 takım forvetsiz. O süreçte takımı o noktaya getirenler şerefsizin önde gidenidir OK? Bunda da Terim'in suçu falan yoktur, vardır diyenin de Galatasaraylılığına sokayım. Ozan Kabak da kasıtlı olarak hoca hayır demesine rağmen satılmıştır o dönem.
Terim Gomis gitsin isteyebilir ben istemedi mi dedim isteyemez mi dedim? Araları bozuk falan da değildi Gomis deli oluyor Terim için hala.
Adam diyorki takım forvetsiz kalmış, üstüne Diagne, Falcao alınmış siz de utanmadan gelip diyorsunuzki sebep hoca. Yürüyün gidin işinize ya.
Ne Terimmiş arkadaş ya gitse de kurtulsak hepinize kilolarca kına alıp göndersem.
Evet kim başkan olsun?
FT tanımıyordur bile iboyuİbrahim Özdemir: Fatih Terim'in paçalarına tutunarak aday olmadık.
Burak Elmas:
Ekli dosyayı görüntüle 125948