- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.953
- 4.818
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi anlatıyor derdini ve bunu nasıl çözeceğini bana göre. Eşref ise sevgi ortamı falan dışında bir şey demedi nasıl çözeceğini söylemedi. Ben Elmas'ın açıklamalarını daha içi dolu gördüm. Metin Öztürk'te 1 sene sonra seçim yapacağını söyledi ki en büyük kozu bu oldu geri kaldığını gördüğü için bu yolu seçti herhalde.
9320 = bAŞKan9320 ne anlatıyor
@Sergen ZerenBurak Elmas seçilmezse intihar ederim.
ruşen çakırın niye numarası yok wasf9320 = bAŞKan
Tüzük konusu moderatör tarafından soruldu. Hepsi Tüzük sorusuna cevap veriyor.O tüzük olayında sıvadı elmas, üyelern umrunda değıl tüzük işi neyin tartışması, adamlar oyunu atıp, pilav yeme derdinde
Yok. MC'yi ibra etmemelerine rağmen götüremedikleri için çoğu değişmesini istiyor artık.O tüzük olayında sıvadı elmas, üyelern umrunda değıl tüzük işi neyin tartışması, adamlar oyunu atıp, pilav yeme derdinde
Yok onu demek istemedım, üyelerı toplayıp tartişma ortamı yaratmamız gerekir diyor, o ütopik bir şeyTüzük konusu moderatör tarafından soruldu. Hepsi Tüzük sorusuna cevap veriyor.
Konusacak birseyi olmadigi icinyiğit şardan niye yok yayında
milf avındayiğit şardan niye yok yayında