4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Müteahhitlik yapan Özdemir, 20 Mayıs 1983 tarihinde Turgut Özal liderliğinde kurulan Anavatan Partisi (ANAP) üyeleri arasında bulunmuştu.

17, 18 ve 19. dönemlerde ANAP’tan İstanbul Milletvekilliği yapan İbrahim Özdemir ayrıca 17. dönemde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı görevini icra etmiştir.

Yıldırım Akbulut’un kurduğu 47. Hükümet’te Devlet Bakanı, Mesut Yılmaz’ın 23 Haziran 1991’de kurduğu 48. Hükümet’te ise Ulaştırma Bakanı olarak görev yapmıştır.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
adam yürüyen merkez sağ

Şardan şu yayına çıksa kesin rezil olurdu.

Muhtemelen tüm sorulara tek cevabı tüzüğün birinci maddesini işler hale getireceğiz olurdu.

Seçilecek diye acaip tırsıyorum A. A. gizli başkanlığında kulübü uçuruma sürükleyebilir.
şu yayına çıkmayan adamın seçilme şansı yok diye tahmin ediyorum

YIGIT SARDAN
dothefive
, ERDOGAN'IN ADAYI. SARAY, GALATASARAY'I KONTROL ETMEK ISTIYOR. KABUL EDILEMEZ.
dothefive
🧡
❤

@Maykıl

Burak Elmas'ın dediği bu dijital uygulama Işıtan Gün tarafından bahsedilmişti aylar önce. AZ Başkanı ile yakın olduğu için AZ örneğini vermişti. Bu videoyu daha önce atacaktım ama unutmuşum. AZ'nin Moneyball filminde de geçen istatistik ve veriler üstüne yaptıkları bir uygulamaymış. İngilizce bir sunum mevcut. İzlemek isteyenler daha detaylı bilgi edinebilir.

b.elmas listesinde apo yokmuş
apo kimin listesinde yoksa onu destekliyorum

Bizim ekonomimiz falcao gibilere uygun değil diyosun Hakan'ı istiyosun be metincim

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Geri
Üst Alt