Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.403
- 3.337
- 1.618
Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası
Temizledim Nuray
Temizledim Nuray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lennon=Valencia+Lass+Gökhan Gönül
Nuray?
Agalar 8 takım az değil mi ya Halı saha turnuvasında bile daha fazla takım vardır![]()
Bence de az. Ama turnuva nasıl olacak bilmiyorum belki gruplarda iç saha dış saha yaparlar. Daha bilgi vermedi Fatih
chelsea kimse ölsündemin öylesine bi hazırlık maçı oynatttım liverpolla tek kale oynadı liverpool
netekim drogba oyunun en iyi forveti olduğunu kanıtlayarak eşitliği bozan golü attı upload ediyorum golü olursa koyarım buraya

vallahi tedarik sıkıntımız olduğu için 8 kişiyi uygun bulduk ki onda bile neler çektiğimizi görenler oldu draftlarda felan![]()
Aga bi ton futbolcu var sen dağıtsan güzel olurdu. Mert'in yaptığı gibi değilde draft yapmışsın ondan zor olmuşturama hala 8 takım daha çıkabilir 8 Takımlı 2 Grup olur
![]()
vallahi zor zaten iyi bütün adamlar felan alındı üstüne pesteki gibi takım kurma yok mevcut takımlara ekliosun bunda o da ayrı bi eziyetaslında benim düşündüğüm 16 takım kullanıp orjinal kadroları kullanıcaktık ama arkadaşlar ona yanaşmadı işte
Neyse bi dahaki turnuvayı kaçırmam inşAllahama orjinal kadrolarda güzel fikirmiş orta seviye takımlar seçilirdi
birinin yanına katılabilrsen katıl sportif direktör&koordinatör babında![]()
maçlar başlamadı ki dahaMaçarın videosunu koyucak mısın Fatih ?