4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Lennon=Valencia+Lass+Gökhan Gönül

Nuray?

Lennon=Valencia+Lass+Gökhan Gönül

Nuray?

Lass , Gyokan gonul işime yaramaz , Valencia - Lennon overallarında pek fark yok ama draft ben Ronaldodan sonra hemen Lennonı seçtimm hocam , onu çok beğeniyorum Fifada çok hızlı oyuncu , bırakmam onu :(

Fatih , bizim Toure - Ivanovic takasını ilk sayfaya ekle istersen.

Nasıl istersen Nuray.

Neyse ben çıkıyorum.Sonra yine gelicem :)

Agalar 8 takım az değil mi ya Halı saha turnuvasında bile daha fazla takım vardır :)

Bence de az. Ama turnuva nasıl olacak bilmiyorum belki gruplarda iç saha dış saha yaparlar. Daha bilgi vermedi Fatih

Maçlar başlamamışsa daha yeni takımlar olabilir bence 16 takımlı daha iyiydi kanımca

chelsea kimse ölsün :D demin öylesine bi hazırlık maçı oynatttım liverpolla tek kale oynadı liverpool

netekim drogba oyunun en iyi forveti olduğunu kanıtlayarak eşitliği bozan golü attı upload ediyorum golü olursa koyarım buraya

vallahi tedarik sıkıntımız olduğu için 8 kişiyi uygun bulduk ki onda bile neler çektiğimizi görenler oldu draftlarda felan :)

chelsea kimse ölsün :D demin öylesine bi hazırlık maçı oynatttım liverpolla tek kale oynadı liverpool

netekim drogba oyunun en iyi forveti olduğunu kanıtlayarak eşitliği bozan golü attı upload ediyorum golü olursa koyarım buraya

Hayır reyiz.Temkinliyiz kadroda çok eksik var hala.Şampiyonluk için yeterli gerçi ama tabii ki.Bana 11 M.Sarp versen yine final oynarım. :asd:

vallahi tedarik sıkıntımız olduğu için 8 kişiyi uygun bulduk ki onda bile neler çektiğimizi görenler oldu draftlarda felan :)

Aga bi ton futbolcu var sen dağıtsan güzel olurdu. Mert'in yaptığı gibi değilde draft yapmışsın ondan zor olmuştur :D ama hala 8 takım daha çıkabilir 8 Takımlı 2 Grup olur :)

Fatih video falan koyacak mısın ?

Aga bi ton futbolcu var sen dağıtsan güzel olurdu. Mert'in yaptığı gibi değilde draft yapmışsın ondan zor olmuştur :D ama hala 8 takım daha çıkabilir 8 Takımlı 2 Grup olur :)

vallahi zor zaten iyi bütün adamlar felan alındı üstüne pesteki gibi takım kurma yok mevcut takımlara ekliosun bunda o da ayrı bi eziyet:) aslında benim düşündüğüm 16 takım kullanıp orjinal kadroları kullanıcaktık ama arkadaşlar ona yanaşmadı işte

drogba reyis :tiphat:

[video=youtube;udif6Wpfrcc]https://www.youtube.com/watch?v=udif6Wpfrcc[/video]

vallahi zor zaten iyi bütün adamlar felan alındı üstüne pesteki gibi takım kurma yok mevcut takımlara ekliosun bunda o da ayrı bi eziyet:) aslında benim düşündüğüm 16 takım kullanıp orjinal kadroları kullanıcaktık ama arkadaşlar ona yanaşmadı işte

Neyse bi dahaki turnuvayı kaçırmam inşAllah :) ama orjinal kadrolarda güzel fikirmiş orta seviye takımlar seçilirdi

Maçarın videosunu koyucak mısın Fatih ?

Geri
Üst Alt