Benim tarzımın bu konuyla bir alakası yok, benim yazdıklarımın yanlış olduğunu kanıtla, o zaman "çıkıntılık" yaptığımı kabul ederim. Bu turnuva hakkında şaka amaçlı yazdıklarım dışında yazdığım herşey doğru çıktı ve şu anda da gözüküyor bunlar. Draft konusunda bir sorunun olmamasının 1. sırayı elde etmenle alakası olabilir ama olsun ya da olmasın draft sistemi de sorunluydu, kadroların resim halinde verilmesi de sorunluydu, takım taktiklerini ayarlamak da sorunluydu, takaslar da kadrolar nedeniyle sorunluydu, yedeklerin random verilmesi de sorunluydu. Ben çıkıntılık yapıyor olsam bile ama en azından turnuvanın oluşması için yardımlarımı esirgemedim, draft günü msnde Fatih'e en çok yardım etmeye çalışan bendim orada, Mert'in turnuvalarında kurallar ve sistemler oturtulurken de önerileri getiren bendim. Yani kısaca "çıkıntılık" yaptığım yok, çıkıntı insan sorunu belirtip bir kenara çekilir. Ben çözüm önermekten aciz değilim.
Sen ise Rıza abi, şu 1 gündür çıkıntılık yapıyorsun maalesef işte bizden habersiz maçlar oynandı vs. vs. kurallar belirtilmedi diye. Sonuçta takımı oynatacak sen değilsin bugün de oynansa maçlar yarın da aynı sonuçla bitecek. Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Çoğu kişi zaten şu anda turnuvaya gereken önemi göstermezken ve Fatih bu kadar meşgulken zaten bu turnuvanın sağlıklı işlemesi mümkün değildi.
Ayrıca Onur İnce gibi birinin böyle bir yorum yapması da ironik geldi, nedenini açıklamayayım şimdi bilen bilir