4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

sondk.jpg

evet beyler resmi yayın organımız iddaa da oranlarını açıkladı

iddaa.jpg

Rıza Demir - 2,90

Cenk Yelkenci - 3,10

Mert Erak - 2,80

Onur Niğdeli - 2,70

Nuray Fahri - 9,00

Onur Arslan - 3,30

Umut Sezer - 19,00

Cahangir Rzazade - 3,00

Umut Sezer dostuma üstün başarılar diliyorum ;)

Onur Nigdeli sol bekte Nani'yi mi oynatacaksin? :ays:

Nuray Fahri - 9,00

Bu nedir yahu , kupanın açık ara favoresi benim hocam , iddayı kınıyorum ;)

Bosalttim mesaj kutumu ayrica az farkla da olsa favori gosteriliyorum :) . Yalniz Fatih sana yolladigim mesaji dikkatle okumani oneririm cidden 1 stoperle ve kimse stoperini vermiyorken hic bir sansim yok .

Oranlar yanlış olmuş sanki. :o

Fatih mesaj kutunu bosalt dostum .

Bosalttim mesaj kutumu ayrica az farkla da olsa favori gosteriliyorum :) . Yalniz Fatih sana yolladigim mesaji dikkatle okumani oneririm cidden 1 stoperle ve kimse stoperini vermiyorken hic bir sansim yok .

yedekler var daha kullanıcağımız takımlar

rmadrid

barca

manu

liverpool

city

arsenaal

inter

milan

bunların yedeklerinide kurayla karıştırcazz elbet bi stoper bulursun yahu 80 oyuncuyu yapana kadar bi yerimiz sıkıldı 200 oyuncuda ölürdük heralde :o

yedekler var daha kullanıcağımız takımlar

rmadrid

barca

manu

liverpool

city

arsenaal

inter

milan

bunların yedeklerinide kurayla karıştırcazz elbet bi stoper bulursun yahu 80 oyuncuyu yapana kadar bi yerimiz sıkıldı 200 oyuncuda ölürdük heralde :o

Tamamdir lutfen iyi bir yedek stoperi olan bi takim ver :D .

Turnuva organizatörüne güvenimiz sıfır.

Anıl kardeşim konuşalım, taktik konusunda yardımlaşalım.

Kadromuz çok sağlam, takasa gerek yok. Alayına şampiyonluğa.

Adam oyuncu listesini ilk mesajda vermiş. Listeye bakmadan Ahmet'i isterim Mehmet'i isterim. Yok kardeşim o adamlar, adam boşuna mı koymuş listeyi, bakarak seçsenize. Ondan sonra böyle draft mı olur, cart mı olur curt mu olur. Ne güzel yapıştırıyordum kadroyu, şimdi saçma sapan adamlar geldi.

En yakın zamanda bu turnuvaya katılanlardan birisi yapsın bi turnuva daha, eğer en ufak hata görürsem yapıştırcam eleştiriyi. Öyle kura falan değil, tıkır tıkır işleyen bir draft yapsın, kurayı herkes yapar. Adam o kadar uğraşıyo eğlenelim diye, siz suyunu çıkararak eğleniyosunuz.

Yedekler mi gelecek şimdi? İyi bari onlar gelsin de takasa girelim bol bol.

Ulan Umut kadronda 465711687 tane forvet var be.

Adam oyuncu listesini ilk mesajda vermiş. Listeye bakmadan Ahmet'i isterim Mehmet'i isterim. Yok kardeşim o adamlar, adam boşuna mı koymuş listeyi, bakarak seçsenize. Ondan sonra böyle draft mı olur, cart mı olur curt mu olur. Ne güzel yapıştırıyordum kadroyu, şimdi saçma sapan adamlar geldi.

En yakın zamanda bu turnuvaya katılanlardan birisi yapsın bi turnuva daha, eğer en ufak hata görürsem yapıştırcam eleştiriyi. Öyle kura falan değil, tıkır tıkır işleyen bir draft yapsın, kurayı herkes yapar. Adam o kadar uğraşıyo eğlenelim diye, siz suyunu çıkararak eğleniyosunuz.

Yedekler mi gelecek şimdi? İyi bari onlar gelsin de takasa girelim bol bol.

Ulan Umut kadronda 465711687 tane forvet var be.

Al abi , benden istediğin adamı al , ben yinede şampion olurum :D

Kimi vercen? Dünden beri beni gazlıyon farkındayım. Abi kadron çok kötü, bitik. Yemezler, kimi istiyon söyle ;)

Cin gibisin valla , hemen nasıl çaktı olayı , şu Pique - Ferdinand bunların birini takas yap diyorum , ne istersin ? :D

Ulan forumda online MOD yok, yönetici yok. Sövün beyler sövün rahat rahat. Başlık değiştirtcem kimse yok yahu :asd:

Geri
Üst Alt