4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Çok özür dilerim, Abdullah Abi online mış.:)

Edit: Küfretmeyin lan. Ayıp

Yalnız Rıza abi , o 2000'lerin kadrosuyla çektirdiğin resimler çok güzel :tiphat:

Seni biraz kilo almış gördum :Z14:

Yalnız Rıza abi , o 2000'lerin kadrosuyla çektirdiğin resimler çok güzel :tiphat:

Seni biraz kilo almış gördum :Z14:

:asd: Ulan Nuray hafiye gibisin yahu. Nerden gördün lan onları:)

Sorma ya çok kilo aldım dimi? O zamanlar 76'ydım. Şimdi 102-103. Yaşımda 20-21 falan o zamanlar. Yaşlandık biraz Nuray. Evlendik, düzenli hayat, masabaşı işi bitirdi bizi.

Jardel var, Taffarel var ama en güzeli Bülent Korkmaz var. Hastasıyım. Hala Arda'yla yan yana görsem Bülent'e yapışırım heralde :)

:asd: Ulan Nuray hafiye gibisin yahu. Nerden gördün lan onları:)

Sorma ya çok kilo aldım dimi? O zamanlar 76'ydım. Şimdi 102-103. Yaşımda 20-21 falan o zamanlar. Yaşlandık biraz Nuray. Evlendik, düzenli hayat, masabaşı işi bitirdi bizi.

Jardel var, Taffarel var ama en güzeli Bülent Korkmaz var. Hastasıyım. Hala Arda'yla yan yana görsem Bülent'e yapışırım heralde :)

Göruruz abi :D Yengeylede çok yakışmışız , selamlar yengeye :)

Valla benimde en hoşuma giden Bulent Korkmazlan olan resim , çok enteresan çıkışız o resimde :)

Göruruz abi :D Yengeylede çok yakışmışız , selamlar yengeye :)

Valla benimde en hoşuma giden Bulent Korkmazlan olan resim , çok enteresan çıkışız o resimde :)

Teşekkürler. Orada Bülent'le foto çektiriyorum ya elim omzunda, böyle okşuyorum adamın omzunu, seviyorum yani bi görsen:) Bülent foto çektirdikten sonra otobüsün şoför koltuğuna bindi. Benim tabi gözler sadece onda, baktı bana biz Hilton'a gidiyoruz sen nereye gidiyosun aleme mi dedi, yok kaptan sen nereye ben oraya dedim. Gel o zaman takıl peşimize Hilton'a gidiyoruz dedi. Takıldık gittik arkadaşla ama görüşmek ne mümkün. Ortalık ana baba günü.

Bir gün daha detaylı tanışcam ama kendisiyle. Bağlantı bulmaya çalışıyorum bir kaç sene içinde inşallah olacak.

Teşekkürler. Orada Bülent'le foto çektiriyorum ya elim omzunda, böyle okşuyorum adamın omzunu, seviyorum yani bi görsen:) Bülent foto çektirdikten sonra otobüsün şoför koltuğuna bindi. Benim tabi gözler sadece onda, baktı bana biz Hilton'a gidiyoruz sen nereye gidiyosun aleme mi dedi, yok kaptan sen nereye ben oraya dedim. Gel o zaman takıl peşimize Hilton'a gidiyoruz dedi. Takıldık gittik arkadaşla ama görüşmek ne mümkün. Ortalık ana baba günü.

Bir gün daha detaylı tanışcam ama kendisiyle. Bağlantı bulmaya çalışıyorum bir kaç sene içinde inşallah olacak.

Vay be onları bukadar yakından görme fırsatı tanışma fırsatı bulmak bile yeter abi , şanslısın :)

Onur'un kadrosunda 3 forvet, benim kadromda 0 forvet olması apaçık benimle dalga geçtiğinizi göstermez mi?

Onur'un kadrosunda 3 forvet, benim kadromda 0 forvet olması apaçık benimle dalga geçtiğinizi göstermez mi?

Haklısın kardeşim. Millet istersem 8 forvetle oynarım size ne diyordu. Öyle saçmalık mı olur. Fatih 8 takıma 8 santrfor koyuyorsa herkes birer tane alacak demektir.

Oha harbiden de Cenk'in bir tane forveti yok. Ayıp lan

Neuer - Tiago Silva - Carvalho - Sagna - Kolarov - Obi Mikel - Cambiasso - Kaka - Xavi - Bale - Navas

Fatih benim taktiğim 4-6-0.

Bunu yapabiliyorsan oynattığın oyunda, yap.

Yapamıyorsan ben çekiliyorum.

Hayır Fatih draft için mesaj falan atacağım demişti.

Ben bugün tesadüfen gördüm konuyu, bir baktım oyuncular falan verilmiş.

Ben de "heralde kura ile verdi" dedim.

Dediğim gibi 4-6-0 ile çıkacağız biz sahaya.

Leş kadroya final oynatmış adamım ben, bişeyler yaparız bu turnuvada da.

Sana PM atmadı mı yani? Hımmm. 4-6-0 la çıkarsın çıkmasına da Fatih onu nasıl yapacak bilemem. 4-6-0 da 6 oyuncunda da gol özelliği olması lazım. Sen de o yok malesef.

Sana PM atmadı mı yani? Hımmm. 4-6-0 la çıkarsın çıkmasına da Fatih onu nasıl yapacak bilemem. 4-6-0 da 6 oyuncunda da gol özelliği olması lazım. Sen de o yok malesef.

Yapacak bir şey yok.

Ayarlayacağız artık, biraz kafa yorayım ben.

Herkese PM atılıp da bana atılmadıysa ayrıca, onu da saygı ile karşılayabilirim(!)

Not : Bu arada Mert'in değerini de açıkça anlayabiliyoruz bu durumda.

Haksızlık etmeyin. Draft güzel güzel gidiyordu. Fatih Draft listesi yapmış, birinci mesaja koymuş, millet o listeye bakmadan adam söylüyor, listede olmayınca da nasıl olmaz diye arızaya bağlıyorlar. Yahu baksana listeye kardeşim. Ondan sonra sıra bozuldu millet iyice arıza yaptı. İlk 6 oyuncuya kadar draft yaptık, sonraki 5 oyuncuyu kura ile belirledik. Hepsi draft değil yani.

umut sezer mükemmel kadro yapmış ama rıza abi tecrübeyle kazanır :D

Benim yedekler belli olsun ondan sonra dalacam takas işine şimdi sessiz ve sakin beklemedeyim :asd:

Casillas - Terry -Lucio - Gökhan G. - Zabaleta - Gerrard - Lass Diarra -Khedira -Nasri - Valencia - Drogba

-------------------------Casillas----------------------

--Zabaleta------Terry-----------Lucio----------Yedeklerden---

-------------------Khedira-----Lass----------------------

---Valencia-----------Gerrard-------------------Nasri-----

----------------------Drogba-----------------------------

Yedeklerden iyi bir solbek gelirse ne mutlu.

---------------------Valdes--------------------

G.Johnson-------Pique-----Ferdinand------Abidal

---Fletcher---------Baoteng--------------Gigss

-----Messi------------Forlan-----------Di Maria

Aklınızı alırım. Yedekten iki tane orta saha gelirse bittiniz. Defansım zaten taş taş.

Cenk takma kafana yedeklerden Aguero felan gelir belki :D . Bende de tek stoper var + sol bek yok hadi sag beki sol bekte oynattim diyelim ama stoper yok herkesde iki stoper var kimse takasa gitmez felan diyordum ki yedekler girdi isin isine . Mesela Nani karsiliginda iyi bir stoper almayi planliyorum ya da yedeklerden iyi bir stoper gelmesini diliyorum . :D

Geri
Üst Alt