4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

gol krallığı

13241.jpg

David Villa :tiphat:

O kadar sut cektigim maci kaybetmisim. :o Anlasildi. 4-4-2'ye gececegim.:)

arsenal-liverpool-inter yetkililerinin dikkatine.....

13274.jpg

yalnız drogba kaç dk kıvranarak oynadı adamı çıkarmadılar 90 dk oynadı vay caniler :o

Hay anasının gözu sakatlıkta varmış la, benım kaleci sakatlanırsa ne olucak :asd:. Benim acil iyi yedekler bulmam lazım, butun yedeklerimi takas yaptım ilk 11'e kaliteli adamlar koymak için şimdi yedek kalmadı :o

Pique 2 maç cezalı çok sevindim valla, Rıza abide yedek stoperde yok. Bizim maçtan önce buyuk şans :D

Ulan yine c ü n ü plüğümü konuşturmuşum.2-0'dan 2-2'ye gelen bir maç ve Drogba 2 maç yok.Harika.Neyse önemli değil bu gruptan zaten çıkacağız no problema.

Dani Pacheco'ya kaldık la :o

haftanın bidonuda gonzalo higuain inter takımından girdiği 4 net pozisyondan sadece birinden yararlanabildi aksi takdirde 10 kişi kalan inter 3-0 dan yinede maçı çevirebilirdi

Ulan yine c ü n ü plüğümü konuşturmuşum.2-0'dan 2-2'ye gelen bir maç ve Drogba 2 maç yok.Harika.Neyse önemli değil bu gruptan zaten çıkacağız no problema.

AKILLI OL MERT!!! LAMPARDDDD

a

Lan oğlum ben taktik falan yapmadım. Fatih'e PM atmadım. Adam maçların ne zaman oynanacağını bile yazmadı. Sakat cezalı varmış onların da bilgisi gelmedi. Hayret arkadaşa tam bir skandal. Allah'tan maçı kazanmışım ama harbiden info sıfır beyler.

İkinci maçı ben kimle oynucam bilen var mı? Maç listesi yok birinci mesajda. Fatih ilgilen biraz turnuvayla. Organize ediyosun eyvallah ama ilgilen biraz. Nuray senle mi yapcam ben ikinci maçı, sevinip duruyodun Pique cezalı diye.

Sakat cezalı olacağının bilgisi gelseydi ona göre yedeklerde en azında bi tane stoper bulundururduk idareten. Zaten Random yapılıyor bende stoper hiç yok forvet 3 tane geliyor. Vay arkadaş

İkinci maçı ben kimle oynucam bilen var mı? Maç listesi yok birinci mesajda. Fatih ilgilen biraz turnuvayla. Organize ediyosun eyvallah ama ilgilen biraz. Nuray senle mi yapcam ben ikinci maçı, sevinip duruyodun Pique cezalı diye.

Bilmiyorum ama Pique 2 maç cezalı, ya 2 maçımı ikimiz oynayacağız ya da 3cu ama hangisinide oynarsak Pique cezalı, sende yedek stoperde yok :asd: :yoji:

Bugun ikişer mac oynanmasini oneriyorum, zaten yeterince uzadı turnuva.

Geri
Üst Alt