#4 Ismail Jakobs

Hiç sakatlanmadığı dönemde yazmıştım, maalesef böyle olacak. İyileşecek bir daha sakatlanacak, iyileşecek bir daha sakatlanacak. Kendisinin üst seviyede futbol oynayabilmesi imkansız.

ayıplı mal olarak iade

Takimda bir tane ise yarar bek oyuncusu var o da müzmin sakat

erden ağbiyle karekter testi diye kendince t geçen zekailer jacobsa SAĞLIK testi bile yapılmamış jölerle salaiye de mevkisel yeterlilik testi, acaba utanıp ağabeyimizden af dileyecek misiniz merak etmekteyim.

erden ağbiyle karekter testi diye kendince t geçen zekailer jacobsa SAĞLIK testi bile yapılmamış jölerle salaiye de mevkisel yeterlilik testi, acaba utanıp ağabeyimizden af dileyecek misiniz merak etmekteyim.
Tete'yi karla, Zaha'yı kayıpsız, Ziyech'i de zararla elden çıkarıcaz gibi duruyor ama kontratı 1 yıllık en azından.

Bu üçlüye totalde bir daha 3 m euro falan bons verilir maaşlarını da ödemezler.

Insan bari x mac yapmali, opsiyon anca öyle zorunlu oluyor yapardi. Zaniolo icin yapmislar, ama biz birini almayi istedigimizde beceremiyorlar bunu...

Adamın en büyük eksiği zaten çok sakatlanmasıydı. Buna rağmen yedeği yok.
Ama diğer tarafın as beki bile yok.

Tete'yi karla, Zaha'yı kayıpsız, Ziyech'i de zararla elden çıkarıcaz gibi duruyor ama kontratı 1 yıllık en azından.

Bu üçlüye totalde bir daha 3 m euro falan bons verilir maaşlarını da ödemezler.

salainin yerine adam aldık bile, jelertin de alıcaz, bu gidişle ismailin de alırız zırt pırt sakatlanırsa. zaten bu kadar sakatlanan adam bi yerden sonra bok gibi oynamaya başlar

transferde son günlere kalıp opsiyonu bile zorunlu oynama şartına bağlamaktan aciz yönetim aceleci olmayalım diyor

Aceleci olmayıp sona kalınca aldığınız adam bu işte.

Yeteneksizsiniz ve niyetiniz de muallak.

3 ay önce 2 beke 20 bayıldık ve hala 2 bekimiz yok

O sırada kerizin biri : okan kimi isterse alınmalı

Açıklama olmadığına göre minimum 2-3 hafta yok

Sakatlanmış mı? Bu konuda haber var mı? Yoksa resimlerde olmadığı için bir çıkarım mı?

Resmi sitede 24 foto war. Hiçbirinde görünmüyor. Konya maçında da alakasız oyundan çıkmıştı. War bir şey belli
Bir şey vardır ya sakatlanmıştır yada özel bir izin durumu vardır o yüzden bir haber var mı diye sormuştum? Daha antrenmana çıkan, çıkmayan oyuncu ile ilgili haber yapmıyor bu GS'li gazeteciler gerçekten garip.

Geri
Üst Alt