#4 Ismail Jakobs

Sakatlansa duyardık muhtemelen dinlendirildi
Sakatlanmışta olabilir, dinlendirme de olabilir hatta özel bir işi için izinde olabilir. Açıklanmadığı için her şey olabilir işin komiği hadi transfer haberi yanlış olabilir falan ama antrenmana çıkmayan bir oyuncunun neden çıkmadığını da bir haberini yap o kadar bu işten para kazanıyorsunuz nasıl spor gazeteciliği yada muhabirliği bu? Sadece transfer haberlerine indirgediler koskoca gazeteciliği, Metin Öztürk'ü gördükleri ilk yerde Divan'a kadar BB'den çıkılacak demiştiniz hala bir açıklama gelmedi sorun mu var diye sormalılar mesela ama soran olur mu? Sanmıyorum.

Adale problemi biliniyordu da bizde daha uzun süreli sıkıntı yaşıyor sanki.

Osimhen de sezonda +10 maç kaçırmaya başlamıştı, neyseki bizde şimdilik 5 maç kaçırdı.

Bu dar kadroyla sezonu bitirmek kolay değil.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Köhn mü Ceykıbs mı heis
jakobs verim/maç oranında köhn'ün ne kadar önünde bilemiyorum.

eşdeğer gibi duruyor - maliyeti yüzünden köhn diyebilirdim. ama yani ne bileyim yerden 40 cm yukarı kafa diye eğilip kafa üstü vole yemekte ... garip bri andı

adam kanat bekti , 4 lüde zorlayıp monte edemedik. en azından gelişime açıktı diye hissim var. Jelert'te sallıyor millet ama güvenmeden olmaz . görmek lazım, oynatmak lazım.

abuk subuk yerlere gidip leş kıyafetlere bi sürü para veriyor.

Köhn ilk geldiğinde bayağı iyidi sonra ciddi şekilde düştü ama 400k maaş 3 m euro bonservislik bir adamdı yani bayağı makuldü ki kar ederek satıcaz 6 milyon euroya.

Bu herif böyle giderse hiç bir cacık olmaz, Köhn'ün son hali yetersizdi ama Jacobs gibi biri de değildi lazım olan, bize 40-50 maç min oynayacak topçu lazım.

Jacobs oynadığı süre içerisinde beğeniyorum şahsen ama bu sık sakatlık durumu can sıkıcı.

Eğer sakatlığı kronikse koskoca kulüp 6 ayda rezil kepaze edildi. Ibo musun apo musun dursun musun bırakın gidin lan bu taraftar size rahat vermez yoksa

Ulan adamlar ortalığı nasıl karistirma peşinde. Yok tatildeymis bilmem ne.

yeter artık almayın bek 3 lüye dönelim gereksiz mevkiye gereksiz paralar harcanıyor.

Geri
Üst Alt