#4 Ismail Jakobs

Ajax deplasmanına götürülmüştü demek ki oynama ihtimali vardı

O günden bu yana hiçbir antrenmana ve maça çıkmadı üzerinden 2 hafta geçti

Bu da demek oluyo ki Az maçında hap hazır bir şekilde önce kafilede sonra da ilk 11 de yer alacak

Aksi durumu konuşmak bile istemiyorum çarşı pazar çok pis karışır

Ajax deplasmanına götürülmüştü demek ki oynama ihtimali vardı

O günden bu yana hiçbir antrenmana ve maça çıkmadı üzerinden 2 hafta geçti

Bu da demek oluyo ki Az maçında hap hazır bir şekilde önce kafilede sonra da ilk 11 de yer alacak

Aksi durumu konuşmak bile istemiyorum çarşı pazar çok pis karışır
hiç birşey karışmaz. galatasarayın gündemi jakobs yada x kişi değil, fenerbahçe tarafından yapılan organize kötülük!

bizim savaşımız bununla..

Belki de sadece şanssızlıktır, olamaz mı

Daha iyi yaşamaya başlasa ve şansı yaver gitse katkı alabileceğimiz bi herif. Yine de güvenilip yola çıkılmaz tabii

İnşallah önümüzdeki sene vay 1 şans daha verelim,kamp geçirsin şu bu demeyiz

Zararın neresinden dönersen kar sat gitsin 3-4 ne dek getirirsek

Yeni transfer olduğu dönemde ilgisiz bir soruya ''Sakatlık yaşamazsam vs'' diye cevap vermesini garipsemiştim. Sık sık farklı sakatlıklar geçirmesi, ''Acaba bağ dokusu hasarına yatkınlığı mı var?'' sorusunu akla getiriyor. Bazı Romatizmal hastalıklarda olabilen bir şey; Entezopati deniyor. Düzenli oynayabilse çok faydalı ve yeri garanti adamlarınızdan biri.

artık sık sakatlanmaz rotasyonlu oynayacak

Ameliyat edin abi boşa geçiyor şu an zaman

Hayvan gibi geniş kanat bek rotasyonu var fırsat bu fırsat ameliyat edin adamı sorunu kökten çözün

Batshuayi gibi bir fırsat oluşursa hemen yollarım. Maaşı oynadığı maç sayısına göre çok fazla

Birisi bu transfer nasıl ve neden hangi şartlar altında yapıldı
Sağlık taraması sonuçları nedir
Şuanki durumu nedir ve beklenti nedir
Derhal bu gibi konulara açıklık getirmeli
Kendimizi enayi gibi hissediyoruz

Aşil tendonunda kronik bir durum var. Koparsa futbol hayatı biter. En az 1 ay oynamaz belli ki.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt