#4 Ismail Jakobs

alternatifsiz olduğu için herife çok yüklendi ve haliyle dayanmadı. taş olsa çatlardı benzer durum morata'da da söz konusu.

alternatifsiz olduğu için herife çok yüklendi ve haliyle dayanmadı. taş olsa çatlardı benzer durum morata'da da söz konusu.
Çok da katılmıyorum.

Defans ya da bek oyuncusunun naturası sağlam olacak.

Boey
Bülent
Servet
Nelsson
Song
Mariano
Nagatomo (ciğeri solana kadar)
Ergün

Senede 40-50 maça çıktılar tek sakatlık geçirmeden.

Morata’yı hor kullandık o doğru.

İletişimsizlik iletişimsizlik iletişimsizlik.
Basini da çok suclayamiyorum oyuncularin durumunu sormadiklari için. Soru sorunca fırça yiyorlar

Bu arkadaş nerede? Niye bu kulübe gelen adamlar hayalet gibi ortadan kayboluyorlar, tamam sakatsa sakat nerede kardeşim bu herif, filmlerdeki gibi gizli depoları falan mı var bu kulübün oraya mı kilitliyorlar insanları bu gizem neyin nesi

rize, az ve fener maçlarında da olmaycakmış sakatmış.
gerisi önemli değil zaten nerede olduğu.

Yaşadığı sakatlık 2,5 yıldır başımda, eğer mid segmentte ise ameliyat olmuyor ve spor hayatı bitme noktasında geliyor en azından profesyonel anlamda. Topuğa yakın bölgede ise ameliyat ile temizlik ve tendon yapısından eklenerek çözülebiliyor. Ben Yener hocaya gitmiştim Liv'deki muayenesine. Bir sporcunun yaşayacağı en kötü sakatlık bunu ilk sakatlandığındada söylemiştim, maalesef iş zor hem onun hem bizim büyük maddi yükümlülük var.
Sizce bize transfer olduğunda bu sakatlığı var mıydı?

Oynadığı maçlardada gördük bunu.Hani kaliteli falan olsa anlarım.Sakatlık riski falan aldık.Böyle birşeyde yok.
O kadar transfer rezilliğinden sonra sıfır şaka bu sakat adamı göstere göstere bile bile almak yönetim ve hoca tarafından istifa sebebidir.

Ama çıldırıcam arkadaş.Yahu yorumcuları dinlerken çıldıracağım.Hala bu rezil transferlerden bahsetmeyip her sezon her devre arasında bu kadar oyuncu değişimimi olurmuş.Sorunlar eksiklier hep transferlemi çözülecek..Tabiki böyle olmayacak.Tabiki kim gelirse gelsin oyun anlayışında yerleşimindede problem var.
Ama arkadaş doğru adamları alamıyorsun.Hatalı transfer yapıyorsun.Ve doğal olarak tekrar değişime gitmek zorundasın.
Burada transfer yapılmasında sıkıntı yok.Sıkıntı yapılan hatalı transferlerde.Planlama hatasında.
Ulan adamlar göz göre göre sakat adamı alıyorlar.

Ondan sonra bu iş bilmez hain yönetimden doğru işler bekle.Adamların yaptıkları rezil transferlerin farkında bile değil.ee yorumcusu böyle olursa taraftarı tepkisiz kalırsa tabiki farkında olmayacak.

Oynadığından çok kaçırdığı maç olan üçüncü topçu oldu tarihimizde

Linderoth
Falcao

Bir de bu. Transferine sebep olan Cenk Ergün, İbrahim Hatipoğlu, Dursun Özbek ve Okan Buruk Galatasaray’ın net 20 milyon eurosunu çöpe atmıştır.

Sakatlık riski madem var gidersin bari kısa vadeli sözleşme (2+1) vs imzalarsın bari.

9 yerine opsiyon 6.5 olsa, sözleşmesi 1.2 Milyon Euro’dan 2+1 olsa çoğu kimse bir şey demezdi.

Ha ben yine derdim çünkü bence maliyet düşük ve sakat olmayan hali de bence bizim seviyemizde 11 oyuncusu değil. Yabancı adam alınıyorsa 11 için alınmıyorsa +/ için daha düşük maliyetli genç isimler olmalı 19-22 yaş arası.

Taksitle adam alacağız diye vade farkına 2-3 milyon Euro fazla vermeyi kabul ediyoruz hep vasat oyunculara.

Kasa kolaylığı sağlayamayacaksa bu transfer klipleri için limuzin vermek dışında bir işe yaramayan GSYİAD tayfa ne işe yarıyor.

6 peşini toplarsın sonra alırsın gerekirse

rize, az ve fener maçlarında da olmaycakmış sakatmış.
gerisi önemli değil zaten nerede olduğu.
Yav adamı ajax maçına götürdüler belki oynayabilir dediler ki adam yürüyemiyordu bile, adamın en az 1 ay oynayamayacağı çok belliydi bence bunun +1 ayı daha vardır çok rahat.

Adamın aşilinin kasa bağlantı yerinde ödem ve aşilinde kısmi yırtık demedi mi yav doktor.

Bu sezon bu herifin oynaması mucize.
İcardi yerine bunu donduracaktık. Son 3-5 maç saha içinde yürümesi için icardiyi soksak 2-3 gol katkısı verirdi bu 2 maç oynarsa sezonu kapatır

Fenerbahce stadindaki macta cok begenmistim.

Oyle oynasa takimin degismez ismi olur..!

Ayakta durabilse dediğin olacak ama bacak nakli lazım.

Bu adamı alırken zorunlu satınalma koyduran adamın aklının sapını soğanını sorgulamak lazım. Öyle fatal bir mantık hatası var ki akıl almıyor:

Sakatlık geçmişinden korkup 1 sene deneyeyim diyor, opsyon koyuyorsun. Denedin sakatlık çıktı olmadı. O zaman şarta bağlı opsyonun olmalı. Zorunlu satınalma koyunca zaten sakatlık riskini de satınalmış oluyorsun. O zaman amacın nedir?

Yani müthiş bir iş gerçekten. Bizim yöneticiler okuma yazma biliyor mu tereddütteyim.

Yener hocaya denek olsun diye toplam 20 milyon euro’luk hediye almışız.

Yani daha başka bir şey söylenmez bu herif üzerine

Geri
Üst Alt