#4 Ismail Jakobs

Donmeyi basarirsa Apo yerine sol stoper oynasin. Hem adalesi zirt pirt atmaz hem Apo'dan daha iyi ve hizli bir savunmacimiz olur. Yoksa elde kalip cop olucak adam. Oynadigi ilk maclarda cok iyiydi.

Hala iyileşmediyse bunu dövelim filan bir şey yapalım artık yav

Sene sonu zorunlu opsiyondan bonservisi alacaz üstüne bir güzel 2.1 m euro'ya yakın maaş alacak artık İstanbul gecelerinden toplarız muhtemelen kendine bakmadığı için iyileşmiyor.

Bana gözü kara bir gassaraylı lazım

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni "Sacha Boey'umuzu bulduk" denirken kasıt bu değildi sanki.

boey-injurylist.webp

jackopsa hayran hayran bakan seksi bir kadın fotosu vardı.

o gün o çocuğa nazar değdi. herkes o karıyı kıskansı ve içten içe adam mısın jakobs dedik.

Buna ne oldu da haftalardır sahalarda yok?

Sakatlık haberini bizimkiler paylaşmıyor yine o holigan muhabir paylaşıyor. Sportif aş yöneticileri bunlarla yakın takılıyor bir de, skandal.

Bu iltihaplanma haberi 2 aydır olmamasının sebebi olan durum dimi yeni olan durum değil

Sezon başı transfer komitesi ve OB'yi övüp futbol artık böyle oyuncularla oynanıyor ET'nin aldırdığı çöplerle değil diyen forumdaşlarımız bir zahmet şimdi gelip bu oyuncuya sallamasın

Derbi video editlerini izliyodum da full üstünlük kurmuş rakibe.İtfan'a yaptığı faulde kızacakken durmasına kahkaha attım ben yav :D İğne falan filan vurulsa 1 Maçlık oynasa şu Maçlar'ın arasında iyi olurdu..

sene sonu bunu gonderim theo hernandezi almak lazim. milan gondermek istiyormus

Şu dakika olan oldu diyip karşılıklı anlaşıp sözleşmesini eline verip göndermek lazım. Yoksa bunu kimseye kiralayamazsın gelecek sene de aynı durumu yaşarız hem 2 milyon daha maaş veririz daha da deliririz.

Daha fazla zarar yazmadan senle olmuyor kardeş diyerek itelemek gerekiyor. Amerikada falan transfer açık oraya postalamak lazım en kötü. Bu sezon maximum 3 maç daha oynar o kadar.

Bu herif dönebilecek durumda mı yoksa ameliyata ihtiyaç war mı acaba

Ameliyatlıksa acil olmalı

Bu herif dönebilecek durumda mı yoksa ameliyata ihtiyaç war mı acaba

Ameliyatlıksa acil olmalı
Tamamen kopmadan ameliyat olamıyor dedi @Melih Peker abi.
Kopmasını bekleyip minimum 15 ay feda etmesini bekleyeceğiz gibi durmakta.
Yok iltihaplanma yok yırtılma bunun sonu yok.
Buna bu anlaşmayı yapanlar cebinden kulübe sponsor olsunlar yok öyle.

Geri
Üst Alt