#4 Ismail Jakobs

Şu dakika olan oldu diyip karşılıklı anlaşıp sözleşmesini eline verip göndermek lazım. Yoksa bunu kimseye kiralayamazsın gelecek sene de aynı durumu yaşarız hem 2 milyon daha maaş veririz daha da deliririz.

Daha fazla zarar yazmadan senle olmuyor kardeş diyerek itelemek gerekiyor. Amerikada falan transfer açık oraya postalamak lazım en kötü. Bu sezon maximum 3 maç daha oynar o kadar.
Sakat adamı nereye postalıyo arkadaş? Kim alır bu halde, herkes biz gibi mal mı

Tamamen kopmadan ameliyat olamıyor dedi @Melih Peker abi.
Kopmasını bekleyip minimum 15 ay feda etmesini bekleyeceğiz gibi durmakta.
Yok iltihaplanma yok yırtılma bunun sonu yok.
Buna bu anlaşmayı yapanlar cebinden kulübe sponsor olsunlar yok öyle.

Bu ne saçma şey yaw ameliyatla koparsınlar o zaman :d Bu herif muhtemelen bu seneyi geçtim önümüzdeki sene de top oynayamayacak çok fena girdi bonservis+maaşıyla beraber

Sakat adamı nereye postalıyo arkadaş? Kim alır bu halde, herkes biz gibi mal mı
Yav geçen sene de aynı sakatlık vardı bir şekildr maç kaçırmadan oynagabiliyordu.
Amerika futbolunda oynayabilir, avrupa gutbolj hele bizim futbolda bu iş imkansız. Çok efor sarfedilen takımlarda yeri yok bunun. Bir ihtimal amerika kendisi için uygun. 3-4 bir şey çıkar oradan

Bazı transferler birilerine para yedirmek için hoca dr onayı alınmadan yapıldı bence jacobs ,cuesta bunların alınmasının esas amacı birilerine para yedirmek

Bu sene çok pis para kaldırdı bazıları bence.

Sadece işbilmezlik ve beceriksizlik ile açıklanamaz yaşadıklarımız.

Aşil tendonu iltihaplanmış. 37 yaşındayım 30 senedir futbola dair her şeyi hatırladığımı düşünsek ilk defa aşil tendonu iltihaplanması şeklinde bir sakatlık duydum.

Öyle deme hocam önceki sayfalarda anlattım aynısı benim başımada geldi ve geçmiyor.
Ayrıca Falcao'da ilk geldiğinde aynı sakatlığı yaşamış ve 2,5 ay oynayamamıştı. Kopmasından ya da yırtılmasından daha beter bu illet.
Cilde yakın yani uç kısımda ise tedavisi yok yani en azından kesin yok çünkü ameliyat olmuyor. İçerde ise ya da topuk kemiği ile birleştiği yerdeyse artroskopi olabilir. Maalesef kendisinin iflah olma şansı çok düşük.

Ayrıca bu durum kopmasına ön ayak olmuyor, normal bir insan ile şu anda aşili iltihaplanmış birinin kopma yüzdesi eşit.

Bu Sakatlık Eski Klübündeyken De Var Mıydı Yoksa Bizde Mi Oluşan Bir Şey...?

Öyle deme hocam önceki sayfalarda anlattım aynısı benim başımada geldi ve geçmiyor.
Ayrıca Falcao'da ilk geldiğinde aynı sakatlığı yaşamış ve 2,5 ay oynayamamıştı. Kopmasından ya da yırtılmasından daha beter bu illet.
Cilde yakın yani uç kısımda ise tedavisi yok yani en azından kesin yok çünkü ameliyat olmuyor. İçerde ise ya da topuk kemiği ile birleştiği yerdeyse artroskopi olabilir. Maalesef kendisinin iflah olma şansı çok düşük.

Ayrıca bu durum kopmasına ön ayak olmuyor, normal bir insan ile şu anda aşili iltihaplanmış birinin kopma yüzdesi eşit.
Ameliyat niye olmuyor ki.

Bunu da mecburen aldılar çünkü kimseyi ikna edemediler.
Belki stopere evrilir diyeceğim de hava toplarına kafasını eğip çıkıyor

Galatasaray'ın en kritik maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ismail Jakobs'la yollar ayrılıyor.Tecrübeli futbolcunun menajerine ve Monaco'ya oyuncunun bonservisinin alınmayacağı iletildi.

nasıl yaw zorunlu satın alma

Galatasaray'ın en kritik maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ismail Jakobs'la yollar ayrılıyor.Tecrübeli futbolcunun menajerine ve Monaco'ya oyuncunun bonservisinin alınmayacağı iletildi.

nasıl yaw zorunlu satın alma

Belki sakatlıkla ilgili durum olursa sözleşme fesih hakkımız vardır

Bu yönetim de onu akıl edecek etse uygulayabilecek adam yok

Geri
Üst Alt