#4 Ismail Jakobs

kötü oynadığı maç yok ki zaten, sakatlık sorunu olmasa buraya düşmezdi

Sakatlık sorunu olmasa buralara bile düşmezdi. Ben çok beğeniyorum ama o bonservisi ve sakatlık sorunu büyük risk. tabii 4-5 bandında bir bonservisi olsa alır, sol tarafı eren ve jakobs ile yıllarca teslim ederdim. Sonuçta son 2 avrupa maceramızı sol bekte berkan ile kapatmıştık..
Bonservisini coktan aldik cunku zorunluydu

Helali var.

Sakatlık yaşamasa zaten iyiydi, Eren de güven verdi. Solu dert etmeye gerek yok uzun süre sonra.

Sahaya çıksa iyi topçu zaten de monaco çakal takım işte.As sol bekini nazaran ucuza verdi üstüne sadece bu değil zamanında Falcaoyu bile beleşe verdiler ki gelmeden önceki sezon hem iyi maça çıkıp, iyi skor katkısı da yapmısti.
Bu adamlar uyguna yolluyorsa birini almayacaksın.Jakobs oynayabilse iyi oyuncu zaten

Net faydali oyuncu. Eren ile 2 si sol beki götürür. Sağ taraf önemli boey ve Gökhan sazdagi iyi olur
Bence yedek as bilemem ama Sazdağı hemen alınmalı.İvedilikle.Sağ bek diye alınan tüm oyuncular gönderilmeli.Boey yada başka bir oyuncu gelinceye kadar en azından bir sağ bekimiz var diyebilmeliyiz.

Kiev maçında rezaletti evet

İlk 8e kalamadık onun yüzünden

Üstüne Ajax maçı öncesi sakatlanrı

Kademe anlayışı çok iyi. Baya açık kapatan bir herif. Sakatlık riski olmasa baya beğeniyorum defaatle dile getirdim.

bize fayda sağlayan bek tipi hep bu proiflde oldu okan hoca döneminde. boey, jakobs, eren...

hücum katkısı çok üst düzey olmasa da, ileri geri koş koş işini iyi yapan, fizikli atletik bek profili.

sol beki eren-jakobs ile (jakobs'un sürekli sakatlanmadığı bir durumda) oturttuk. sağ beki de o şekilde çözmek lazım artık. isimlerden ve tr-markt değerlerinden bağımsız, profil belli.

doğru savunmada aksadığı anlar oldu ama takım oturaklı oynarsa jakobs da aksamaz kolay kolay bence
O acidan evet sahada siritmiyor, garip sekilde cok iyi tac kullaniyor adam vede.

Dunku mac cok ciddiye alinmadi ama bindirme yapti surekli

Tek handikap sakatlanma riski olayi. Mac kacirmazsa erenle rotasyonlu olarak nihayet sol bekte bir asama kaydettik diyebiliriz.

;D

IMG_20250526_191301.webp

Geri
Üst Alt