Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.829
- 24.291
- 2.473
Sakat değilken hep iyiydi imho. Eren'in gelmesiyle sol bek rotasyonunu uzun süre sonra kapattık sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisini coktan aldik cunku zorunluyduSakatlık sorunu olmasa buralara bile düşmezdi. Ben çok beğeniyorum ama o bonservisi ve sakatlık sorunu büyük risk. tabii 4-5 bandında bir bonservisi olsa alır, sol tarafı eren ve jakobs ile yıllarca teslim ederdim. Sonuçta son 2 avrupa maceramızı sol bekte berkan ile kapatmıştık..
Umarım bu sezon ki gibi sakatlıklar yaşamaz.Bonservisini coktan aldik cunku zorunluydu
Bence yedek as bilemem ama Sazdağı hemen alınmalı.İvedilikle.Sağ bek diye alınan tüm oyuncular gönderilmeli.Boey yada başka bir oyuncu gelinceye kadar en azından bir sağ bekimiz var diyebilmeliyiz.Net faydali oyuncu. Eren ile 2 si sol beki götürür. Sağ taraf önemli boey ve Gökhan sazdagi iyi olur
Bu konuda tek aklima gelen kiev macinda kafasinin ustunden atilan vole.kötü oynadığı maç yok ki zaten, sakatlık sorunu olmasa buraya düşmezdi
muslera olmasa avrupada liderdik katılır mısınKiev maçında rezaletti evet
İlk 8e kalamadık onun yüzünden
Üstüne Ajax maçı öncesi sakatlanrı
Yokmuslera olmasa avrupada liderdik katılır mısın
doğru savunmada aksadığı anlar oldu ama takım oturaklı oynarsa jakobs da aksamaz kolay kolay benceBu konuda tek aklima gelen kiev macinda kafasinin ustunden atilan vole.
O acidan evet sahada siritmiyor, garip sekilde cok iyi tac kullaniyor adam vede.doğru savunmada aksadığı anlar oldu ama takım oturaklı oynarsa jakobs da aksamaz kolay kolay bence