Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.466
- 25.983
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-. zaten bu durum yuzunden sahsen alinmasi gundeme geldiginde , sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in bir mesajina yanit verirken -bu durumu- nacizane bold belirtmistim .Umarım bu sezon ki -gibi sakatlıklar- yaşamaz.
Ne yani hocam iyi mi, kötü mü?-. zaten bu durum yuzunden sahsen alinmasi gundeme geldiginde , sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in bir mesajina yanit verirken -bu durumu- nacizane bold belirtmistim .
dolayisiyla,
''kalitesine, kumasina kefilim , sakatlik bazli ise mesafeliyim'' tarzinda bir vurgu yapmistim .
daha sonra ,kendisini resmen aldik. bu baslikta da gecmis kariyeri ve genel tipolojisine dair arti eksileri degindigim bir mesaj yazdim.
toparlarsak , ^nazarimda. , diri jacobs aradigimiz oyuna bold dogru prototip profildir.
temennim -saglikli bir sezon geneli- gecirmesi . bu baglamda , ozellikle *rotasyon konusunda hoca artik minumum hatali planlamalar yapmali .
tum bunlar goreceli elbette .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
guzel bilgiSenegal milli takımını seçmiş ancak Fransızcası yokmuş. Ana dili olan Almanca ve yanında İngilizce biliyormuş sadece.