#4 Ismail Jakobs

sevdigim biri

karakterli de

kutlamalarada cıktı

Umarım bu sezon ki -gibi sakatlıklar- yaşamaz.
-. zaten bu durum yuzunden sahsen alinmasi gundeme geldiginde , sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in bir mesajina yanit verirken -bu durumu- nacizane bold belirtmistim .

dolayisiyla,
''kalitesine, kumasina kefilim , sakatlik bazli ise mesafeliyim'' tarzinda bir vurgu yapmistim .

daha sonra ,kendisini resmen aldik. bu baslikta da gecmis kariyeri ve genel tipolojisine dair arti eksileri degindigim bir mesaj yazdim.

toparlarsak , ^nazarimda , diri jacobs aradigimiz oyuna bold dogru prototip profildir.

uzun sureli devam edeceksek ,
temennim -saglikli bir sezon geneli- gecirmesi . bu baglamda , ozellikle *rotasyon konusunda hoca artik minumum hatali planlamalar yapmali .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

-. zaten bu durum yuzunden sahsen alinmasi gundeme geldiginde , sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in bir mesajina yanit verirken -bu durumu- nacizane bold belirtmistim .

dolayisiyla,
''kalitesine, kumasina kefilim , sakatlik bazli ise mesafeliyim'' tarzinda bir vurgu yapmistim .

daha sonra ,kendisini resmen aldik. bu baslikta da gecmis kariyeri ve genel tipolojisine dair arti eksileri degindigim bir mesaj yazdim.

toparlarsak , ^nazarimda. , diri jacobs aradigimiz oyuna bold dogru prototip profildir.

temennim -saglikli bir sezon geneli- gecirmesi . bu baglamda , ozellikle *rotasyon konusunda hoca artik minumum hatali planlamalar yapmali .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Ne yani hocam iyi mi, kötü mü?

Marcelo saracchi gibi oyuncu. Oynasa ışık görüyorsun. Sonra 170 hafta sakat.

Gr4041pXEAED5Gt

Senegal milli takımını seçmiş ancak Fransızcası yokmuş. Ana dili olan Almanca ve yanında İngilizce biliyormuş sadece.

Yusuf a yaptığı hareket penaltı abi, böyle bi müdahale yok. Çok gereksiz bir iş bunlara dikkat etmesi lazım.

Eren-Jakobs ikilisiyle uzun zaman sonra sezona sağlam sol bek rotasyonuyla gireceğiz darısı diğer mevkilere

Geri
Üst Alt