#4 Ismail Jakobs

Bu maç özelinde Yusuf ve Ndao gibi bizi her maç sıkıntıya sokan iki adamı da darmaduman etti Sallai - Jacobs ikilisi. Ayrıca çokta özverili oynuyor bir ara topu karşıladı kalktı rakibi kovaladı

Jakobs takıma girdiğinden beri kabız olduk. Bunun aslında Jakobsla direkt ilgisi yok.

Hücumda-1 bırakıyor, boşuna yabancı kontenjanı bu performansı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk geldiğindeki haliyle şimdiki arasında çok fark var. Yine ne yaptık ettik takımın seviyesine indirdik bir oyuncuyu daha. Ama anlaşılan bonservisi her halükarda etmeyecek bir oyuncu bana göre.

6.5/10 luk topçu. 10 m çok oldu buna.

Ya bu adam böyle değildi. 4lü oynarken de böyle değildi. Sakatlıktan sonra bişey oldu adama eski halinin yarısı kadar bile oynayamıyor. İlk yarıda zor maçları kolay geçmemizin en büyük nedeni bu adamdı. Gerçekten şu hali çok üzücü.

Sakatlik sorunu yasamadigi sürece bence cok iyi bir sol bek

Sol bekin en önemli isi savunma

Ve bu konu da gercekten cok iyi

İyi değil ama Gs tarihinin sol bek standardının 2 gömlek üzerinde. Yeter bana bu performans.

Sağ beke mümkünse Boey Osayi tipi geçiş savunan atletik birini bulalım veya en kötü kadayıf Mariano tipinde ama ortaları iyi olan birini alalım.

Bok gibi oynuyor zaten Yarmolenko’yu bile savunamamasından belli düşüş olduğu.

Geldiği halinin fiziksel olarak da mental olarak da gerisinde. Bir kaç maça gitsin denilmeye başlanır toparlanmazsa.

Daha zorunlu opsiyonu kullanılacak 2.5tan 4 sene 10 m euro boru gibi kontratı var, bonservise girmiyorum bile.

jelert 9 M diye topa tutulurken
bu adamın maliyetinde çok kibar kaldı taraftar

yatırım ile aldığın verim arasında çok fark var. ilk geldiğinde dan dan dan vura vrura iniyordu dibe , pasifleşti.

İdman fotolarında yok. Zıçıcam ama ha

Ula bari fb maçına kadar oyna öyle sakatlan zurna

Ligdeki herhangi bir adamdan üstünlüğü yok öyle bir herif.

Geri
Üst Alt