#4 Ismail Jakobs

Oynadığında da pek bi ekstrası yok bu adamın. Niye almışız anlamadım

bu mehmet topal yoksa okan hoca üçlüye dön. Berkanlı Kaanlı dörtlü savunmalı bir sparta prag rezaletine daha katlanamayız.

Ağır küfürler etmeyelim diye boşuna uçakta yer kaplayan bir tip

bunun hakkında sezon başı bi ameliyat haberi falan çıkmıştı

Senegal falan yalanlamıştı

bence o ameliyatı olması lazım ama aşil ameliyatı da öyle lanet bir şey ki tüm atletizmini alıp götürebilir

seneye de AFCON var. ne yapacaz yaw. yine domaltıldık galiba

Bizi mahveden oyuncu, olmadığı için dar olan kanat rotasyonumuzu arkada oyuncu kullanarak iyice daraltıyoruz ve o adamlar arkada oynadığı için saha içerisinde denge bozuluyor.

Döndüğünde yine sakatlanır çünkü oyun stili itibariyle çizgiyi boydan boya kullanıp agresif oynayan bir adamın akşam 10'da yatıp yemesine içmesine dikkat edip çok iyi antrenere olması gerekir. Bu oyun stiline sahip en üst seviyeye çıkmış adamlar bile kayış kopartıyor ki Jakobs'tan bize sol bek olmaz. Oralarda oynayabilecek olsa bize düşmezdi. Bu stil oyuncu alacaksan pişmaniye olmadan önce alacaksın. Boey bile henüz iflah olabilmiş değil.

Ek bilgi: yaşadığı sakatlık başıma geldi, tam 2 yıl olacak, sanıldığından çok daha ciddi bir sakatlık yaşadı. Öyle 2-3 haftaya dönmesini imkansız görüyorum.

En sonda yazdığım gibi aşil tendon sakatlığı sakatlıkların en kötüsüdür, ben de sporcuyum ve tam 2,5 yıldır profesyonel kulüp doktorlarıda dahil olmak üzere her yere gidip her türlü tedaviyi oldum eğer topuğa yakın yerde ise artkoskopik işlem ile çözülüyor ama mid segmentte calflara doğru ve FHL tendonuna komşu yerde ise futbolu bırakmasına kadar gider bu süreç.
Başımıza çok büyük ihale aldık, zaten en başından beri şaibeliydi bu transfer.

Totalde vasatı aşan herhangi bir özelliği yok.
Hızı var desen sürekli yakalanıyor
Arkasına kaçırdığı adamlara bir yetişiyor bir yetisemiyor.
Hücumda zaten yok
Sürekli sakatlaniyor
Maliyeti yüksek

Skandal ötesi transfer

9M euro bonservis verilen adam sürekli sakatlanacaksa birilerinin istifa etmesi gerekiyor.
Satmaya kalksak 5 veren olur mu acaba? Köhn 300-400 bin euroluk oyuncuydu, buna 2M euro garanti ücret veriyoruz.

Acilen yollari ayirmamiz lazim.
3 haftada 1 sakat olan adamdan fayda gelmez.
Oynadigi zaman bile vasati asamadi.

Bu herifin satın alma opsiyonu zorunlu mu.

Zorunluysa sıçtık

Bekleme yapmadan git buradan.

Zorunlu satın alma olayını şimdi daha iyi anladım

Sanırım kafamıza silah dayadılar ya böyle alırsınız yada beyninizi uçurruz dediler

Gerçi beyin olsa bu hallere düşmezdik de neyse

Köhn'ün maliyet...

bu adamın maliyet...

verdiklerini tartıya koyduğumuza Köhn salınmamalıydı .

Yav bu herif bize gelmeden yakın zamanda monacoda sakattı sürekli sakat haberleri çıkıyordu hiç mi bakmadınız alırken?????????????????

Geri
Üst Alt