#4 Ismail Jakobs

Haftada maksimum 2 macla idareli kullanip maksimum fayda saglamak lazim. Topcunun tillahi. Karsisinda ezildigi tek hucumcu cikmadi hicbir ciddi macta. Eren ve Kazimcan'in hicbir zaman ulasamayacagi bir seviye.

Gömmeye geldim.
Hucumda o kadar kötü ki her ortası veya pası rakibe gidiyor sonra o koridordan ne kendisi ne de BAY varken atak yiyoruz. Tabi illaki atak yiyeceğiz ama neredeyse %100 pas hatasıyla oynadığı için büyük problem oluyor.
Bu sorunu bir şekilde çözmek lazım. Artık o hücumdayken BAY mı onun kademesine girer veya başkası bilemem.

1769683707828.webp

hücumda ekstrası yok ama kötü değil
üstüne düşen işi yapıyor
bindiriyor boşta biri varsa pas veriyor

çizgiye indirdiğimizde etkili yerlere çeviriyor bkz. Monaco maçı
biz kaç kere bekimizi çizgiye indirip içeri çevirttiriyoz ki

saldım çayıra mevlam kayıra

İleride zaten çok etkili değil defansı iyi kendi kariyeri için sol stopere evrilmeli hem belki singo gibi stoperde daha az sakatlanır :)

Defans olarak çok iyi ama ofansta neredeyse sıfır.. Adamın geldiğinden beri bırak golü,girdiği 1 tane pozisyon hatırlamıyorum...Şut,kafa vuruşu falan hicbirsey yok..Geçen sene erken kullandığı taçlarla attığımiz goller var 1-2 tane sadece.. Emre Taşdemir,dubois,adekugbe,kazimcan bunların bile gol ya da asistini hatırlıyorum bu adam sıfır..

Nazar gelmesin taş gibi oynadın ya zaten hep üzerine koyarak giden bir adam ama talihsiz bir sakatlık sunucu aylarca kayboluyor

Sakatlığı olmasa inanılmaz bir avrupai topçu hızı muazzam şu adamın düzenli forma giydiği yerde erenin net yedek olması lazım

Super valla rakibin sağ kanat direkt iptal oluyor ve hücumda da kosulari sayesinde lang daha efektif oluyor hem de defansta lang gibi baskı yapmayan bir adam olmasına rağmen önünde hiç geçirmiyor kimseyi

sevdigimiz 1 sporcu
kontrati bitiyor bu ciddi 1 sikinti

gecen sezon sanssizdi o derece muzmin oldugunu dusunmuyom

Geri
Üst Alt