#4 Ismail Jakobs

Dün olanlar ayda yılda bir olabilir de bir adamın ayağı da bu kadar kötü olmasın.
Futbol topicinde Trincao filan gelsin yazıyoruz önce o adamın Arujuo mu nedir onunla yaptığı paslaşmalar aklıma geliyor sonra Jacobs aklıma geliyor ve adamın kariyerinden direkt 5 - 6 asist düşürür diyorum.

Hadi İcardi şaşırtmadı da, sana ne oluyor be adam? Ayakta duramadın, 3 saat uykuyla mı çıktın maça yine?

Bi dunyanin en iyi sol beki , bi aşırı vasat.

Beyler Jakops bu yüzden orta açmıyormuş, haksız rekabet olmasın diye

Bu mac ates ediyor. Onune daha kreatif adam lazim. Sallai'yle olmaz bu is.

Brawo

Bi kaç maçtır Jacocks diyoduk kendisine

en kötü hali erene bin basar dedik, bi maç sıvadı diye boşuna kesmeye gerek yok

ayrı bi rezilde bu.

Trabzon maçında içinden geçtiler bu maçta Can Keleşe refakat etti ilk maçtada Kocaeli bunu geçip atmıştı

Sene sonu çok ciddi temizlik şart

Trabzon maçı 1 dün 2, senin zaten doğru düzgün hücum katkın yok bütün olayın savunma. Nasıl bu kadar kolay çalım yiyebiliyorsun?

Singo ile birlikte and içmiş bizi ligden edecek.

Savruk oynayamazsın sen.

Abi her maç kabus oldun yeter artık ya. Topa vuracak gibi yapıp pozisyonu bırakan rakibe kafayla top bıraktı

Güya en iyi bölgesi defansı 3 maçtır yediriyor

Golde kafayla bıraktığı topa delirdim. Ne bu çıtkırıldım yav. Gelen geçiyor, gelen feyk atıyor.

Bu kamil yüzünde geçen sen Kiev denilen mal takımdan 3 tane gol yedik yav. Bu akşam yaptığını da Kiev maçında ceza sahası içinde kafasına gelen topa eğilip adam ayağıyla gol atmıştı.

Parlatıp saplamayı bilmiyoruz, az iki cilalayacaksın 15 milyona falan bir yere sokup kaçacaksın. İstifçilikten vazgeçmediğimiz sürece mal işlerden kurtulamayacağız.

Cl bitince sezonu kapadı galiba nerde salaha top göstermeyen iso

Golü yedirdi, ayakta duramıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon Kocaeli Gençlerbirliği maçı 3 gol yedirdi okan hocamız arkasında duruyor
Devam fener maçında da musabayı kahraman yaparsa şaşırmayın

Geri
Üst Alt