#4 Joshua Ian Shipp

Cevap: #4 Joshua Ian Shipp

Seneye Türk statüsünde oynama hakkı da kazanacak sanırım, kalmaması için hiçbir neden yok.

Bu adamın tek sorunu sorumluluk almaması yoksa hücum yeteneklerinde falan en ufak bir sıkıntı yok çok daiyi penetre edebiliyor, orta mesafesi zaten iyi. Şu uyduruk lig maçlarında özellikle eline verelim eline topu kırsın şu korkaklığı.

Korkak değil tabi reis pota altında hayvan gibi adamlara her türlü teması yapıyor gerektiğinde. :o

sen bana yaşlı mı diyorsun :)

Shipp in katkısını inkar edemem

birçok maçta onun için bağımışımdır helal sana koçum diye

ama çokda heyecan vermiyor artık bana göre.

İşin şakası o, takılıyorum. :)

Her oyuncu heyacan verici olmak zorunda değil. Görevini yapsın yeter. Hele ki seneye Türk olacakken gönderilir mi hiç?

Aslansın be helal olsun. Bu sene 3lüklerde de iyi.

iyi bir dönem geciriyor. daha fazla sorumluluk alsa ozaman uzun yillar bizde kalir.

Maçin adami, 22 sayi (maçi bitiren 2 serbest atis) ve muthis savunma :016::016::016::016:

Günün yıldızı

Bu maçtan sonra artık hücumda sorumluluktan kaçma aslan, mükemmel bir potansiyelin var.

Kirilenko'yu ezdi adam ;)

Onur bir daha mümkünse Shipp ile ilgili hiç konuşma kardeşim.:asd:

Hani şut sokamıyor Hawkins falan iyi ya.:asd:

Hucum savunma aklınıza ne gelirse. Mükemmeldi bu adam.

Onur kimin hakkında konuşsun? Andric hakkında? Sene sonu manevi çocuğun Andric ile beraber gidersin dediği Oktay Mahmuti hakkında?

Sene başında da Gordon'a sallıyordu

Başta Gordon, Luksa, Cevher .. hepsi çok iyilerdi. Oktay Mahmuti ile birlikte tabir-i caizse onurlandırdılar bizi. Ne kadar övsek azdır hepsini.

Ama Shipp'e ayrı bir teşekkür. Geldiği günden beri çoğu zaman eleştirildi. Yeri geldi ne yapar bu adam dediler. Ama adam savunmamızın en önemli oyuncularından olduğu gibi sayı yeteneğini de hatırladı zamanla.

Böyle devam Shipp :tiphat:

Geri
Üst Alt