4 Yıl Önce Bugün | Sneijder, Juventus'u Çamura Gömdü

Emre Arslan

Cezalı
1288186-27756471-1600-900.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=5mptGyC4UA4

Futbolu zirvede bırakması gerektigi zamanlardan bi video güzel şeyler iceriyor

Ders çıkışı koşa koşa maçı yayınlayan bir yer bulup oradan maçı takip etmeye çalışmıştım, çok güzeldi.

Kim ne derse desin Hagi'den sonra Galatasaray'ımıza gelmiş en iyi oyuncu kendisidir, aksini söyleyen boş yapıyordur. (Drogba'yı da unutmamak lazım)

Bu golden sonra arkadaşın kucağında hopluyordum. Acayip duygular yaşattın bize Wes. Allah razı olsun :hat:

Hagi'den sonra Galatasaray'a gelmiş en iyi 10 numaranın attığı klas gol.

wesley-sneijder-juventus-galatasaray-424x282.jpg

Buffon da olsan, bazen sadece izlersin..

Sneijderin tamamiyle GS efsanesi oldugu gün .

Ah be Sino... Ne güzel günler yasattin, degerini bilemeyenler utansin

Üniversitede dersten kacip kütüphaneye gittik arkadaslarla.. Normalde kapali odalar var disariya ses gitmesin diye , bir kac kisi ile beraber calisirsan... Öyle bir bagirdim ki herkes bana bir anda birakti .. Büyüksün Sino... Cok ama cok büyüksün

Üniversitede dersten kacip kütüphaneye gittik arkadaslarla.. Normalde kapali odalar var disariya ses gitmesin diye , bir kac kisi ile beraber calisirsan... Öyle bir bagirdim ki herkes bana bir anda birakti .. Büyüksün Sino... Cok ama cok büyüksün
yaptıgın ayıpmıs cıdden ıyı bısey gıbı gelmıs bıde söyluyorsun

yaptıgın ayıpmıs cıdden ıyı bısey gıbı gelmıs bıde söyluyorsun

bizde derste olma zorunlugu yok. Istersen git istemezsen gitme. Sinavlari geciyorsan dünya sana güzeldir. Hamdolsun geciyoruz. Digerine de katlansinlar artik. Yilda bir oluyor böyle bir mac. Böyle bir durum ise tarihte 1-2 defa olur

Geri
Üst Alt