4.Yıldız Takıldı

[attachment=13021:-.png]

Ekli dosyalar

• -.webp
    -.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 237
olcanı selcugun yerine koy sol bekte hbalt stoper semih-zan 10 numara kadro

Geçen senelerde kadroda şişkinlik vardı. Özellikle son 2 sezondur tamamen yeteneksizlerden oluşan bir yedek kulübesi, hatta ilk 11'de bile ısrarla var olan yeteneksizlerden gına gelmişti. Bu sene de o yeteneksizlerden yok değil, yine var ama sayıları bir nebze de olsa azaldı. Ve son transferlerle birlikte bu sezon kadro şişkinleşmedi, derinleşti. Kadro yaparken bile zorlanıyor insan, Bruma'ya, Olcan'a yer bulamıyor. İşte kadro derinliği dediğimiz şey budur.

Tek sıkıntı santrafor bölgesi ve Selçuk - Burak ikilisinin varlığı. Yine de eldeki oyuncu havuzu doğru kullanıldığı takdirde şampiyonluk şansı en yüksek takım oluruz. CL için bir şey diyemem, orada 3.lüğe de çok üzülmem açıkçası.

Bu arada bu güne kadar bir Galatasaray antrenörüne verilmiş EN ALTERNATİFLİ KADRO Prandelli ye nasip olmuştur...Yedek oturan yabancılar bile 11 oyuncu niteliğinde yani oyuna yedekten adam sokarken alternatifi çok olacak....Umarım rahat şampiyon oluruz...

Güzel konu @Berat YESİR . Takım kadar taraftarın da birlikteliğe ihtiyacı var bu dönemde. İnşallah tüm camia kenetlenerek 4. yıldızı alacağız şikeci ve şikeci yalakalarının ellerinden.

bu nöbet tutar

kaldı 33 hafta

mesaleleri hazırlayın renkdaslarım

https://www.footballuser.com/1095973/Galatasaray_SK

Kadronun bu şekilde olmasını tahmin ediyorum. Dzemaili-melo, bruma-pandev/Sneijder eslesmeleri olur. Telles ise baltanin stopere geçip chedjou ile eslestirilebilir. Geçen senekinden çok daha başarılı bir yabancı oyuncu matematigimiz olduğu görülüyor. Gidişata göre devre arasi telles kiralanarak, kadroya bir forvet oyuncusu takviye edilebilirse bence yabancı kadro mühendisliği kusursuz olur.

Yerli rotasyonumuz da kesinlikle kötü değil. Ben çok umutluyum şampiyonluktan.

arkadaslar okuyup da görmemezlikten gelmeyin lütfen

almanyadan arena daki Anderlecht macina gelmeyi düsünüyorum

Passolig midir nedir gerekiyormu? ve tahminen en ucuz bilet fiyati ne kadar olur?

arkadaslar okuyup da görmemezlikten gelmeyin lütfen

almanyadan arena daki Anderlecht macina gelmeyi düsünüyorum

Passolig midir nedir gerekiyormu? ve tahminen en ucuz bilet fiyati ne kadar olur?

Evet gerekiyor.

Yüksek ihtimal kale arkası full kombine olacağı için diğer tribünlerden bilet bulabilirsin.

2 sene önceki braga maçında en ucuz bilet 120 idi yine aynı civarlarda olur.

herkes bir kadro atmış da bakalım prandelli nasıl bir kadroyla çıkıcak sezon içinde sistemi değiştircekmi

Geri
Üst Alt