4.Yıldız Takıldı

Ben de senin gibi düşünüyorum.Sneijder ve Olcan'ın çok iyi bir sezon geçirmesi gerekiyor.Olcan'ın 10 golü,Sneijder'in 15 golü bulabilecek kapasitesi var.

2007-2008'de 64 golle,2012-2013'te 66 golle şampiyon olmuşuz.Az gol yememiz gerek.35 golden fazla yersek şampiyon olmamız çok zor.
O sezonlarda ne kadar gol yemişiz? Ayrıca bu gol sayıları lig için Olcan ve Sneijder toplam 25 gol atarlarsa çok çok iyi olur. Fakat Olcan daha doğru düzgün kadroya giremiyor. Bu takıma bitirici birden fazla mevkide oynayan Kewell tipinde bir forvet oyuncusu lazım. Pandev aslında bu tipte bir oyuncu, yani kanatta oynayıp gol atabilen birisi, ama acayip formsuz ve bitik.

O sezonlarda ne kadar gol yemişiz? Ayrıca bu gol sayıları lig için Olcan ve Sneijder toplam 25 gol atarlarsa çok çok iyi olur. Fakat Olcan daha doğru düzgün kadroya giremiyor. Bu takıma bitirici birden fazla mevkide oynayan Kewell tipinde bir forvet oyuncusu lazım. Pandev aslında bu tipte bir oyuncu, yani kanatta oynayıp gol atabilen birisi, ama acayip formsuz ve bitik.

2007-2008'de 23 gol,2012-2013'te 35 gol yemişiz.Geçen sene Sneijder ligde 12 gol,Olcan 10 gol attı ama Olcan'ı oynatmıyor dediğin gibi.

2007-2008'de 23 gol,2012-2013'te 35 gol yemişiz.Geçen sene Sneijder ligde 12 gol,Olcan 10 gol attı ama Olcan'ı oynatmıyor dediğin gibi.
Olcan bizde 10 gole ulaşamaz diyorum ama inşallah atar. Eğer bu şekilde devam edersek rahat 40 gol yeriz ve şampiyon olamayız. Kısaca şampiyon olmak istiyorsak çok daha iyi futbol oynamalıyız.

Olcan bizde 10 gole ulaşamaz diyorum ama inşallah atar. Eğer bu şekilde devam edersek rahat 40 gol yeriz ve şampiyon olamayız. Kısaca şampiyon olmak istiyorsak çok daha iyi futbol oynamalıyız.

takımda kötü oynayan formsuz olan yedek veya kadro dışı olursa bu sezon 4. yıldız bizimdir gol hesabı yapmayın. Ben son dönemlerde prandelliden umutlanmaya başladım. futbolcu oynamazsa td hiçbirşey yapamaz kanısındayım. yerlilerle ilgili çıkan haberler de bir gruplaşmanın olduğu, vide analizleri izlememe hastalığı vs. şikayet etme gibi şeyler varmış. prandelli ağırlığını koyup isim ayırmadan formsuz olanı oynatmazsa bence bu yıl kesinlikle şampiyonuz.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
takımda kötü oynayan formsuz olan yedek veya kadro dışı olursa bu sezon 4. yıldız bizimdir gol hesabı yapmayın. Ben son dönemlerde prandelliden umutlanmaya başladım. futbolcu oynamazsa td hiçbirşey yapamaz kanısındayım. yerlilerle ilgili çıkan haberler de bir gruplaşmanın olduğu, vide analizleri izlememe hastalığı vs. şikayet etme gibi şeyler varmış. prandelli ağırlığını koyup isim ayırmadan formsuz olanı oynatmazsa bence bu yıl kesinlikle şampiyonuz.
Bu yazdıklarını ciddiye alacak kadar futbol cahili değilim.

Ligde okadar eleştiriye rağmen iyiyiz ama toparlanmamiz lazim. Sampiyonluk için bu oyun yetmez

gol hesabı yaparak o bu kadar atsa, şu bu kadar atsa şampiyon oluruz diyebilecek kadar futbol cahilisin sen
Önce takımda oynayan oyuncuları daha iyi tanı ondan sonra yorum yaz. Görende takımda gol sorunu yok diyecek. Geçen seneden beri doğru düzgün gol atamıyoruz. Takımda bitirici oyuncu sorunu olduğu net.

Önce takımda oynayan oyuncuları daha iyi tanı ondan sonra yorum yaz. Görende takımda gol sorunu yok diyecek. Geçen seneden beri doğru düzgün gol atamıyoruz. Takımda bitirici oyuncu sorunu olduğu net.

takımda tabiki gol sorunu var, bunu inkar etmiyorum ki, ama takımda sadece gol sorunu yok, takım top oynamıyor ki gol atsın. benim anlatmaya çalıştığım bizim yerliler ele geçirmiş herşeyi. prandelli sürekli yakınıyormuş futbolculara video analiz izletemediği için, dediklerini yapmadığı için, bruma tembelmiş vs vs. ben de diyorum ki prandelli daha baskın olsun, formda olmayan kim varsa, nasıl kestiyse geçen hafta semihi, ismine bakmaksızın kessin, herkes formanın aslanın ağzında olduğunun biraz farkına varsın bak nasıl şampiyon oluyoruza getirmeye çalışmıştım. ben mi ifade edemiyorum bilmiyorum.

Burayı diriltelim yeniden:) En son prandeli varken ben yazmışım kalmışız orda. Umutsuz olduğumuz o zamanlardan sonra şimdi Hamza Hoca ile 4. Yıldız Nöbeti'ne devam :)

Şike kardeşlerinin şike birliğini yenebilirsek bizi kimse tutamaz.

I am the one who knocks!

Kaç yıllık Galatasaraylıyım.4.yıldızı şikeciler takacak gib.Bjk'nin de gücü yetmez.Eyvah ki ne eyvah.

Geri
Üst Alt