#40 Emin Bayram

Maşallah ben zaten umutluydum böyle gördükçe daha çok seviniyorum..Abdülkerime bonservis verilmesini gereksiz bulma sebebim biraz da kendisiydi bize daha net bir stoper gerekiyordu 11 için rotasyonda emin işimizi görürdü..
En azından süper lig seviyesinde ekmek yiyeceğine eminim ilerleyen yıllarda bu çocuk bir şekil ligde tutunur..

Ben hala diyorum as yapip o riske girmeyeceksen ki 3.mac sonunda ilk hatasında ortalik yanar.
1.ligde oynama garantisiyle kiraya verilmeli. min 1500dk oynarsa 300 bin euro 2200 dk oynarsa 500 bin gibisinden. Ocak ayina kadar da bu sürenin yarısı oynamazsa fesih hakkı istersin. Kiralık verdiklerimizi anca böyle yetiştirtiriz. Yoksa giden 2 maç falan oynar gelir.

1 sene daha kiralık gidip oynaması tarafındayım Bolu da önceki sene pek beğenmemiştim ama yedek bekleyeceğine oynaması her türlü + yazar

Olgun oynuyor çocuk. Biz defans arıyoruz. Illa milyon euro mu bayilacagiz anlamadım ki. Gitsinler hücuma oyuncu alsınlar 6 no ya alsinlar
Emin oynarsa bu adamlarla mı şampiyon olucaz deme de sonra Barış :asd:

Hamza
Emin
Kesinlikle bu sene kullanacağımız taze fresh alt yapı boys olacaklar

Emin oynarsa bu adamlarla mı şampiyon olucaz deme de sonra Barış :asd:
Futbolcudan futbolcuya değişir. Bu çocuk hata yapabilir gecen ki maçta yaptı orda da begendim. Bugün çok daha iyiydi. Bunlara tolerans gösteririm. Ömer gibi herifler hayır. Adam bugün baskı olmadan pozisyon verdi kalemize

Kaan'dan daha iyi ki daha bir Kaan da bizde var. Kesinlikle elit bir stoper alınmayacaksa oyuncular da gelişsin diye hiçbir şekilde stoper alınmamalı. Ocak ayına kadar götürürler her türlü. Baktık aksıyor o zaman alırız.

Geri
Üst Alt