#40 Emin Bayram

Cok istiyordum oynamasini ama olmuyor sanirsam Kaan geldigine gore. Kiralik gitmesi cok onemli ah Rezerv Ligi'ni kaldiranlar yatacak yeriniz yok ulan. Bu arada bence bugun aksadi savunmada zaten gol de yediriyordu buyuk bi hata yapti

Hep doğru pası araması,dikine oynamaya çalışması,soğukanlılığı mükemmeldi.Fiziğini geliştirirse ilk 11 oyuncusu olabilir,Galatasaray stoperinin fiziksel teması görünce yamulmaması lazım.Zor bi iş değil güç kazanmak insallah geliştirir kendini.

kaan ayhana gerek var.

hep diyoruz alternatifli kadro diye.

muhasebeciliğe gerek yok.

Emin Bayram gayet iyi top oynadı. Sadece Emin mi top kaptırdı, Torreria da orta sahada iki kişi arasına girip bir top kaptırdı ki evlere şenlik 4e2 yakalandık Sagal alakasız bir şut attı içeri doğru pası atsa geriye düşüyorduk ve o dakikalarda fizik olarak oyundan düşmüştük. Üstüne mental açıdan da zayıflayacaktık ama işte her pozisyon gol olmuyor, illa ki Emin Bayram da hatalar yapacak. Hata yapmayan futbolcu mu var ?

1 hata yaptı diye Kaan alınmalı diyenlere şaşırıyorum, Kaan hata yapınca Merih'i alalım, Merih yapınca da Van Dijk'a kadar gidelim. Bu mantalite yanlış bana göre.

Ozan Kabak da çok hatalar yaptı ama sonrasında kulübe para kazandırdı. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz değerleri en az 5 milyon euroya satacak duruma gelmeliyiz, 5 milyon euro verip standart bir stoper almak bana saçma geliyor. Zamanında da Ahmet Çalık'a bonservis vermiştik sonuç ortada. 8+3 gibi sınırlama var diye alt yapıdan oyuncu oynatmak yerine sana çok büyük katkılar sağlamayacak oyunculara para bağlamanın sonuçları hep hüsran oldu.

iyi kardeşim bildiğin iyi.

şuan muadilini anadolu klüplerinden en az 5 m euroya alırsın ki o da kılı kırk yararak.

kendinde olan değersiz gelmesin stoper ve forvet mevki tecrübe gerektirir. çünki olayın başlangıcı ve sonu bu mevkilerde biter.

kendisi bu sezon 10 maç oynasın bizim için stoper mevkinin kalıcı oyuncularından olur. fiziki olarak elbette kendini geliştirmesi gerekiyor lakin ayağı temiz soperleri seviyorum. mesela nelson ilk geldiğinde onda bi tedirgin etme oluyordu savruk geliyordu fakat şuanda bizde kendini geliştirdi oyunu oturdu ve daha iyi görüyorum kendisini. eminde bu gelişimleri kazanabilir. ligde iş görecektir belkide daha fazlası...

Ben begendim acikcasi, 3 5 mac görmemis lazim tabi.

Geliştirmesi gerekenler tabi ki var. Topu ayağında çok tutmamalı.

Ama tam bir stoper fiziği var kendisinde. Süper Lig seviyesinde olur en kötü.

Umarım Galatasaray'da olur.

Gol yediryodu ne demem la
Sanarsın hiç gol yemedik ömrü hayatımızda
Elf mi olmalı her altyapıdan çıkacak çocuk

sayfalar onceki *son yazdigim nacizane mesajimdayim. kadro da tutulmasi adina cok memnun oldugum - potansiyeli onemli yetenegimiz . tipoloji olarakta bir cok stoperden ayrilan yonleri mevcut, toplu topsuz. <=> dolayisiyla, daha cok sure alarak bu dogal yonlerini bir tik ust levele cikaracaktir beklentisinde ve inancindayim .

dunku performansindan dolayi da kocaman bir alkis ve tebrikleri gonderiyorum aslan kardesimize.

kamp başlamadan önce 4.stoper emin bayram olmalı demiştim

muhtemelen öyle olacak kaan geldikten sonra

bence böyle olmalıydı zaten. Elimde imkan olsa 4 bekten en az biri altyapıdan, 4 stoperden biri altyapıdan, 3 kaleciden en az biri altyapıdan, 3 forvetten biri altyapıdan vs. gibi kulüp kuralı koyarım

her şeyi transferle çözemezsin. İlk 11 olmasa bile alternatiflerde mutlaka altyapı oyuncusu olmalı

Teknigi cok iyi,topla iyi hasir neşir.attigi calim ve 3 kisinin arasindan cikardigi pas cok iyiydi

Top kaybı dışında hatasız oynadı rotasyonda iş görür

Geri
Üst Alt