#40 Emin Bayram

Ozan kadar iyi olmadigi a takimdaki perften de belli. Hatta izledigim kadariyla isik kaan daha iyi duruyordu ama eminde kallavi bir fizik oldugundan sans buldu heralde. Recep GUL gibi.

Once Ahmed'i denemek lazim. Zaten Ahmed iyi oynuyordu kesilmeden once.

Ozan kadar iyi olmadigi a takimdaki perften de belli. Hatta izledigim kadariyla isik kaan daha iyi duruyordu ama eminde kallavi bir fizik oldugundan sans buldu heralde. Recep GUL gibi.

Kaan Isik daha Iyi Defansda :)
Emin Bayram simdi iste kendini göstere bilir, Hadi cocuk yaparsin!

Üstad, çocuk A takımda 3 dk filan oynadı. Nasıl anladın X bir oyuncudan iyi veya kötü olduğunu. :rolleyes:

Ahmet oynayacak iste bosuna ümitlenmeye gerek yok.

Marcaonun çok benzeri sol ayaklı bir stoper vardı altyapıda Ogün müydü Metehan mıydı ne o oynasın

Emin Bayram bir tarafa da ben ctesi günü GS TV' de U15 maçını izledim Kayseri ile. Bizim takımda Bartuğ Elmaz var. Bu çocuk 40-50 metre uzun pas atıyor.Acayip ara pası atıyor. 2022 kadar profesyonel sözleşme imzalamışız. Ama baktım ismine sayfa açılmamış. Size şöyle söyleyeyim bu çocuk Anadolu takımın birisinde olsa Avrupa kulüpleri dahil sıraya girerlerdi. Abarttığımı düşünen varsa bi kaç maçına göz ucuyla baksın.

Geri
Üst Alt